Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Stolojan: A conduce un partid cere multe lucruri pe care Antonescu nu le are

7-martie-2010

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, referitor la realegerea lui Crin Antonescu ca preşedinte al PNL, că a conduce un partid cere multe lucruri, pe care, în opinia sa, acesta nu le are, iar o apropiere PDL-PNL nu e posibilă cu actuala conducere liberală.

Stolojan a vorbit şi despre atacurile aduse de liderul PNL democrat-liberalilor în discursul din cadrul Congresului, arătând că acestea fac parte din "retorica obişnuită a lui Crin Antonescu".

"Deocamdată îi urăm succes şi să demonstreze mai întâi că poate să facă ceva. Ceea ce a arătat până acum este că îşi poate schimba convingerile foarte uşor, introducând votul pe listă complet de data aceasta", a spus Theodor Stolojan.

Prim-vicepreşedintele PDL a apreciat că PNL nu se poate schimba în actuala formulă de conducere. "Nu are cum să se schimbe, Antonescu este preşedintele ales al PNL, dar a conduce un partid politic cere multe lucruri, pe care dânsul nu le are".

Despre atitudinea viitoare a PDL faţă de liberali, Stolojan a declarat: "Oferta PDL rămâne în continuare, de deschidere, dar nu cred că este posibilă o asemenea deschidere cu actuala conducere".

Întrebat dacă vor mai exista liberali care se vor îndrepta spre PDL după acest Congres, Stolojan a spus: "Mi-e greu să vă spun, s-ar putea să mai vină".

Crin Antonescu a fost reconfirmat, sâmbătă, preşedinte al PNL, obţinând 986 din voturile delegaţilor la Congresul partidului, contracandidatul său, Ludovic Orban, având 357 de voturi. Conform noului Statut al PNL, aprobat la Congresul extrordinar de vineri, alegerea noii conduceri s-a făcut prin vot pe liste, cu moţiuni.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one