Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Stafia lui SOV, Andi Lăzescu, bântuie iar TVR

29 iunie 2010


Scris de George Roncea
Numele lui Alexandru (Andi) Lăzescu a intrat din nou în cărţi pentru şefia TVR, propus de Preşedinţie. TVR nu este o instituţie necunoscută pentru Andi Lăzescu. Înainte de 2000, cu ajutorul lui Lăzescu, Sorin Ovidiu Vîntu s-a înnodat în TVR controlând atent politica editorială a Televiziunii Naţionale din postul special creat pentru el, de director executiv, şi devenind, practic, „omul numărul unu“ în administraţia Televiziunii. După izbucnirea crizei FNI, în toamna lui 2000, Lăzescu demisionează brusc din funcţie. Ambiţiile sale politice nu s-au potolit însă. După alegeri, a sărit din mers în bărcuţa PNL, unde, invocând poziţia importantă deţinută în cadrul reţelei „Monitorul“, a ajuns vicepreşedinte al Filialei judeţene Iaşi. Nici legăturile cu Vîntu n-au fost întrerupte. Dimpotrivă, după ce a pierdut franciza pentru „Monitorul“ de Iaşi, Andi Lăzescu şi Vîntu sunt iar în aceeaşi barcă, primul încercând să închege din resturi un minitrust de presă pentru părintele FNI.
În data de 6 martie 2002, Biroul Permanent Central al PNL a stabilit persoanele de bază ale partidului din Consiliile de Administraţie ale Radioului şi Televiziunii publice. În cazul TVR, PNL l-a desemnat pe Alexandru Lăzescu, devenit membru în CA al Televiziunii pe baza sprijinului fostului preşedinte Emil Constantinescu, la recomandarea consilierilor prezidenţiali Zoe Petre şi Dorin Marian, membri ai Centralei neocominterniste a GDS-ului.

Utecist de nădejde, interfaţa lui SOV în GDS

În anii ‘80, Lăzescu a fost colegul Alinei Tatiana Mungiu, fiind vicepreşedinte al studenţilor comunişti din Iaşi, şef cu agit-propu’ de partid. Director, alături de aceeaşi Mungiu, la revista „Opinia Studenţească“, apoi intrat sub pulpana lui Sorin Ovidiu Vîntu, care l-a pus şef la reţeaua locală „Monitorul“, unde a funcţionat zece ani.
Lăzescu a tot urcat pe aripile vântului în diverse comiţii şi firme, devenind fondator al reţelei naţionale de cotidiene locale „Monitorul“, apoi Director Executiv al SRTV (Societatea Română de Televiziune), Preşedinte al Colegiului Editorial al „Ziarului de Iaşi“, membru în conducerea organizaţiei „Transparency International“, în Consiliul de Administraţie al FDSC - pe unde se scurgeau banii de afară la societatea în civil - membru în conducerea GDS, stipendiat al Soros, analist la Realitatea TV şi publicist comentator la revista „22“.
În Grupul de presă Medianet, editor al „Ziarului de Iaşi“, lângă Alexandru Lăzescu gravita alt amploaiat al lui Vîntu, Cezar Caluschi, un apropiat al clanului pesedist Solcanu. Caluschi s-a evidenţiat pe plan extern ca şef de campanie electorală al fostului primar al Chişinăului, Serafim Urechean, unul dintre pionii de vârf ai Moscovei în Republica Moldova. În Grupul de presă Ziarul SRL, pe lângă acelaşi Caluschi se mai regăsea şi cunoscutul asociat al lui SOV, Daniel Condurache, prezent înainte de 1989 pe lista cu „persoane de sprijin“ ale Securităţii, (lista publicată de presa locală). Condurache a primit de la Sorin Ovidiu Vîntu o tipografie şi un post de radio şi este asociatul mogulului la Comac Ltd., un off-shore care controlează o bună parte a imperiului media al lui Vîntu. Condurache este, totodată, consilier de taină al PF Daniel Ciobotea, pe care l-a învăţat să-şi facă trust de mogul, pe modelul SOV.
Lăzescu a avut, aşadar, instructori de vârf în activitatea sa, dar a ajuns cu adevărat notoriu datorită isprăvilor sale în perioada în care controla postul de radio Mix FM.

Lăzescu, „libidinos cu creierul pane“

Alin Farcaş, redactor al postului de radio Mix, a fost protagonistul unui scandal remarcabil pentru media din România. Acesta a ameninţat, în direct, în martie 2004, că se aruncă de la etaj în semn de protest faţă de politica instituţiei, condusă de Andi Lăzescu, reacţia tânărului DJ fiind o premieră în audiovizualul românesc. Alin Farcaş s-a baricadat în studioul postului de radio, anunţând în direct ascultătorii că libertatea de expresie este îngrădită la Mix Fm. Alin şi ceilalţi redactori ai postului condus de Andi Lăzescu nu-şi primiseră salariul de câteva luni. Pe blogul acestuia am găsit întreaga poveste dramatică a acelui moment.
Să-i dăm cuvântul tânărului Alin, care era gata să se arunce de la etaj din cauza nenorocitului de patron:
„În TVR, au fost realeşi - naiba mai ştie la al câtelea congres - aceiaşi cretini, idioţi şi infantili indivizi, care nu sunt capabili nici măcar să gestioneze o criză ivită la locul de muncă. Deşi am folosit forma de plural, vă anunţ că mă refer la o singură «personalitate». Preasfinţia Sa Alexandru Lăzescu. Ce p..a mea caută analistu’ lu’ papuc în CA al TVR? Parcă, după ce i-am manifestat pe balconul Radio Mix, l-aţi dat afară din acelaşi consiliu!!! Parcă l-aţi dat afară şi din partid!
Alexandru Lăzescu Cel Mare - Analist Politic. Dă-te dracu cu analiza ta, cu ticurile tale de debil, cu incapacitatea ta de a lega nişte cuvinte şi a încropi o frază, cu avansurile sexuale pe care le-ai făcut prietenei mele (în Mix FM - unde erai «patronu’ marelui căcat»), cu faţa ta de libidinos şi cu creierul tău pane, că tot te prind eu pe lumea asta, pe picior greşit - şi-atunci să vezi!!!
Dacă tot l-aţi dat afară din CA al TVR, atunci de ce naiba l-aţi suit la loc, pe scaun???!!! L-aţi aruncat de rău şi-acum îl luaţi de bun? Mare idioţenie! Gata, s-a curăţat, nu? Gata, s-a uitat întâmplarea! Gata, acu’ o să-şi mai tragă vreun post de radio sau de TV, în franciză, şi-o să ţină iar vreo duzină de pseudo-angajaţi, neplătiţi?! Lăzescule, nu mă angajezi, mă? Director de programe vreau să mă faci! Să avem o colaborare fructuoasă!“.
Concluzia tânărului publicist Alin Fărcaş este: „Singura chestie pe care o poate face Alexandru Lăzescu bine e să ne facă tuturor câte un scurt! În rest, Lăzescu e prost! Iar, în concluzie, noi o să fim informaţi de proşti!“.

Bonus - Maria Ţoghină la SRR

Şi pentru că necunoscute sunt căile de decizie ale Cotrocenilor, reprezentantul Preşedinţiei în Consiliul de Administraţie la Radio este Maria Ţoghină, actuala şefă a Radioului, cea care a lăsat să se strecoare chiar în dimineaţa alegerilor din 6 decembrie 2009 un text injurios la adresa lui Traian Băsescu, text difuzat pe canalul de radio cu cea mai mare audienţă din ţară
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one