Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

SRI respinge acuzaţiile privind monitorizarea lui Diaconescu

SRI respinge acuzaţiile privind monitorizarea lui Diaconescu
22-feb-2010

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, Marius Bercaru, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că instituţia respinge încercările de atragere a SRI în dispute cu substrat politic, referitor la acuzaţiile privind monitorizarea social-democratului Cristian Diaconescu.
"Conducerea SRI respinge orice fel de acuzaţii, instituţionale sau personale, legate de implicarea în activităţi neconforme cu statutul instituţiei noastre şi reiterează faptul că îşi desfăşoară activitatea în strictă conformitate cu prevederile legale şi cu respectarea principiilor neutralităţii şi independenţei politice", a spus Bercaru.

El a menţionat că obiectivele acţiunilor precum şi maniera de lucru instituite la nivelul SRI nu au niciun fel de legătură cu recentele alegaţii la adresa instituţiei sau la adresa unor persoane din conducerea acestei instituţii.

"Dezaprobăm încercările de atragere a SRI în dispute cu substrat politic, fără legătură cu agenda de securitate naţională a Serviciului Român de Informaţii ", a mai precizat purtătorul de cuvânt al SRI.

Jurnalista Floriana Jucan a declarat sâmbătă că a primit spre publicare 36 de pagini de monitorizare a lui Cristian Diaconescu, însoţite de imagini în care acesta apare în ipostaze compromiţătoare, Diaconescu afirmând că acest fapt are legătură cu Congresul şi că oricine l-a urmărit a făcut-o ilegal.

"Această monitorizare este adevărată. Cristian Diaconescu este monitorizat non-stop, de când merge cu soţia la cumpărături, până când merge la unii dintre liderii PSD acasă, când merge la sediul SRI din Piaţa Victoriei, sau când merge într-o vizită de patru ore, pe 5 februarie, la reşedinţa unui mogul. Ce m-a uimit la Diaconescu este că, în toată această perioadă, se deghizează: îşi pune fes pe cap, parchează pe străzi lăturalnice, îşi pune ochelari, deci are ceva de ascuns", a spus, la Realitatea TV, Floriana Jucan.

Ea precizat că monitorizarea lui Diaconescu a fost făcută în perioada 1-10 februarie, fără a menţiona cine a făcut această monitorizare.

Subiectul fost dezbătut în presă, fiind invocată inclusiv posibilitatea ca monitorizarea lui Diaconescu să fi fost făcută de SRI.
sursa :http://www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one