Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sindicatele CFR nu vor intra în grevă generală

28 mai 2010

Sindicatele CFR nu vor intra în grevă, a declarat joi pentru Agenţia NewsIn vicepreşedintele Mecanicilor de Locomotivă, Voicu Sala, care a precizat că feroviarii nu vor fi afectaţi de reducerea salariilor cu 25%.

"Nu suntem afectaţi de legea privind stabilirea unor măsuri pentru restabilirea bugetului, deoarece am fost informaţi că feroviarii nu vor intra în categoria celor care vor avea salariile reduse cu 25%. Toate societăţile feroviare şi-au făcut deja reforma, au îngheţat salariile, au disponibilizat un număr mare de personal, nu li s-au mai acordat sporurile. Sindicaliştii CFR iau în calcul o posibilă grevă de solidaritate, însă nu se punea această problemă acum, deoarece nici cu noi, când am făcut grevă, nu s-a solidarizat nimeni", a declarat vicepreşedintele Mecanicilor de Locomotivă, Voicu Sala.

Acesta a precizat că feroviarii au suferit deja, iar o grevă generală ar duce la "distrugerea" companiilor CFR din punct de vedere financiar.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one