Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sedinta CSAT marti, la Cotroceni

22 martie 2010

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, marti, la ora 13.00, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni.

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse tematici referitoare la: piata europeana a echipamentelor de aparare; Planul cadru pentru continuarea procesului de restructurare si modernizare a Armatei Romaniei, in anul 2010; starea de operativitate a echipamentelor din dotarea ministerului Apararii Nationale si situatia stocurilor de munitii din Armata Romaniei si constatarile si concluziile rezultate din activitatea desfasurata pentru protectia informatiilor clasificate, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Membrii CSAT vor discuta si pe marginea raportului Consiliului Suprem de Aparare a Tarii privind activitatea desfasurata in anul 2009.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one