Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Scenariul încrederii: Băsescu distruge PDL

25 mai 2010

de LUCIAN DAVIDESCU 1787 VIZUALIZARI | COMENTARII 9
Când cea mai tranşantă decizie politică a ultimilor 20 de ani a fost urmată de promisiunile guvernului - rămas pe loc - că va continua planurile de "investiţii" şi "cheltuieli curente", a devenit limpede: asta nu e reformă, ăsta e circ! Nu se poate ca acelaşi cabinet incompetent care a adus lucrurile aici să strângă dintr-un robinet în timp ce se spală pe mâini la celelalte două. Ori pleacă ei, ori plecăm noi.
Scenariul neîncrederii: Băsescu a tăiat salariile şi pensiile doar pentru ca lăcustele să poată fi îndestulate în continuare. Ţevile de furat rămân la fel de groase, iar preţ de 25% urmează să fie daţi afară cei care nu sunt loiali partidului. Cu bani la fel de mulţi şi pe o foame mai mare, până la viitoarele alegeri PDL cumpără - bucată cu bucată - de la baron pesedist pân' la burtos manelist.

Scenariul încrederii: Băsescu a temporizat şocul pentru a avea în continuare susţinere. Susţinerea miniştrilor, pentu care singura raţiune de-a conduce e să controleze robinetele, apoi susţinerea Parlamentului, care trebuie să voteze tăierile. După ce se va vedea cu sacii în căruţă, îi va sacrifica pe toţi pe altarul reformei. Mai puţin doi, care ar merge sacrificaţi pe acoperiş respectiv sub zid.

sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one