Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Remus Cernea se intoarce

6 aprilie 2010

e Dan Selaru HotNews.ro
Marţi, 6 aprilie 2010, 10:10 Actualitate | Politic

Aseara, Remus Cernea si-a depus candidatura ca independent pentru locul in Camera Deputatilor din Colegiul 19. O sa aflam daca este si acceptata. Cred ca nu. Pentru ca la alegerile parlamentare partiale au dreptul sa participe doar partidele parlamentare care au depasit pragul parlamentar, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Care este logica unei asemenea masuri care ia un drept elementar unui cetatean? Mai ales ca intrat in Parlament din partea unui partid un parlamentar poate sa devina independent. Si avem cu zecile.

Dar daca intra un independent in Parlament si moare? De ce un alt independent nu are dreptul sa candideze?
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one