Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Raluca Turcan: Geoana sta cu Sassu in brate

24 martie 2010


Okazii.ro
Raluca Turcan, sefa Comisiei de Cultura a Camerei Deputatilor, ii acuza pe social democrati ca blocheaza lucrarile plenului celor doua Camere in cadrul carora trebuie votat raportul de activitate pe anul 2008 al SRTv. De aceasta sedinta depinde soarta lui Sassu la conducerea TVR.

"Din pacate, PSD a incercat sa gaseasca tot felul de pretexte de procedura pentru a bloca dezbaterile pe acest raport. Era foarte corect sa se ajunga la un vot in plenul comun pe raportul de activitate, care in comisiile de specialitate a primit aviz negativ.

De ce nu s-a intamplat lucrul acesta? Trebuie sa ii intrebam pe domnul Nastase si Geoana care s-au luptat sa il apere neregulamentar de domnul Sassu", a declarat Raluca Turcan pentru Ziare.com.

Sefa Comisiei de Cultura a Camerei Deputatilor a precizat ca, in cazul in care Mircea Geoana nu se va intoarce in plenul reunit, dezbaterea raportului se amana pentru saptamana urmatoare.

"Pasul urmator este sa vina inapoi domnul Geoana in plenul comun pentru ca s-a votat ca ordinea de zi sa fie dezbatuta pana la epuizarea ei. Asteptam ca Geoana sa termine sedinta la Senat si sa se intoarca in plenul comun sa votam rapoartele.

Daca nu se va intoarce, ceea ce probabil ca a urmarit, se amana dezbaterea pe raportul de activitate si domnul Sassu a mai fost inca o data tinut in brate si salvat de domnul Geoana. Daca si la urmatoarea sedinta vor face aceleasi lucruri neregulamentare, este posibil sa mai stea cu domnul Sassu in brate", a spus Raluca Turcan.

PSD contesta discutiile privind raportul SRTv, in Parlament

Potrivit acesteia, Alexandru Sassu trebuie schimbat de la conducerea TVR pentru ca televiziunea publica a inregistrat pierderi importante in mandatul sau.

"Exista argumente de ordin financiar sa fie schimbat Alexandru Sassu, pentru ca televiziunea publica, pe langa faptul ca este in scadere de raiting, mai are si pierderi de 14 milioane de euro", a declarat Turcan pentru Ziare.com.

Raluca Turcan a mai afirmat ca sunt multe persoane potrivite pentru conducerea televiziunii publice, dar nu a vrut sa dea niciun nume. Totodata, ea a spus ca nu stie daca viitorul sef al TVR va fi numit de PD-L.

"Multe persoane sunt potrivite pentru conducerea TVR. Nu pot sa ma pronunt acum pentru ca este incorect. Sa vedem daca reusim sa il facem pe domnul Sassu sa plece pentru ca se pare ca s-a lipit de scaun impreuna cu domnul Geoana. Nu stiu care in bratele cui sta.

Din punct de vedere procedural grupurile parlamentare fac propuneri pentru consiliile de administratie,, iar dintre membrii consiliului se alege o persoana presedinte. Daca au existat negocieri politice nu pot sa va spun pentru ca nu stiu", a mai declarat Raluca Turcan.

Roberta Anastase a anuntat suspendarea lucrarilor plenului celor doua Camere pana la ora 16.00, la cererea grupului PD-L, pentru ca senatorii sa poata lua o decizie in cazul Voicu, reluarea lucrarilor fiind precedata de Biroul Permanent al Camerei la ora 15.30.

Parlamentarii au luat miercuri doua pauze de consultari, deoarece nu s-au inteles pe subiectul discutarii si votarii raportului de activitate al SRTV pe 2008. Lucrarile sedintei comune au inceput in jurul orei 11.00, cu doua ore de intarziere.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one