Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Radu Sârbu contestă alegerea lui Pavelescu la şefia PNŢCD

19 iulie 201`0

Scris de Sebastian Rusu
Bătălia pe cadavrul defunctului PNŢCD este departe de a fi încheiată, în contextul în care de aproximativ 10 ani această formaţiune a ieşit din prim-planul vieţii politice, ocupând o poziţie marginală. Astfel, în epoca post-Miluţ, aripa de la Cluj a PNŢCD, condusă de Radu Sârbu, continuă războiul contestării cu colegii săi ţărănişti de la Bucureşti, prilej cu care a susţinut despre Congresul Extraordinar de sâmbătă prin care Aurelian Pavelescu a fost ales lider al formaţiunii că este nul. „Începând să piardă în instanţă, în ciuda sprijinului preşedintelui Băsescu, Miluţ s-a retras. Ştafeta a fost însă preluată de Aurelian Pavelescu. Nimeni nu a făcut parte din mai multe partide decât Aurelian Pavelescu, care vrea acum să confişte PNŢCD, pentru a-l tranzacţiona în interes personal“, a susţinut Sârbu prin intermediul unui comunicat de presă. În opinia sa, împotriva PNŢCD se poartă o luptă care are ca scop recuperarea culoarului creştin-democrat în viaţa politică românească. Sârbu a adăugat: „Câtă vreme există PNŢCD, chiar la o cotă de 2% în preferinţele electoratului, nimeni nu va crede că un alt partid reprezintă creştin-democraţia în România“. Pe de altă parte, din postura de candidat unic la Congres, Aurelian Pavelescu a fost ales cu 441 de voturi - din 463 exprimate - lider al PNŢCD, în baza moţiunii prezentate de acesta: „PNŢCD - Continuitate şi Demnitate“. „Deşi, de-a lungul celor douăzeci de ani de la reînfiinţarea sa, a fost manipulat şi dezbinat prin infiltraţi, PNŢCD a supravieţuit, reuşind să rămână consecvent principiilor, valorilor şi tradiţiilor sale şi oferind permanent soluţii corecte şi morale problemelor cu care se confruntă românii şi România“, a conchis liderul ţărăniştilor clujeni.
siursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one