Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

PSD o vrea pe Andreea Creţulescu în conducerea TVR

13-martie-2010

Scris de Mihaela Dobrescu
Andreea Creţulescu, moderatoarea de la Realitatea lui Vîntu care a reuşit „performanţa“ de a rămâne fără invitaţi în studio, graţie obrăzniciei sale fără nicio legătură cu profesionalismul, e pe cale să revină în atenţia publică. Şi nu oricum, ci în Consiliul de Administraţie al TVR. Informaţia a fost furnizată chiar de către un site de ştiri apropiat PSD, ImpactNews, care susţine că Andreea Creţulescu a fost propusă pentru CA al TVR chiar de actualul preşedinte al partidului, Victor Ponta, care se pare că o apreciază în mod special pe moderatoarea lui Vîntu. Potrivit informaţiilor furnizate de ImpactNews, Andreea Creţulescu a lucrat pentru social-democraţi în campania pentru prezidenţiale, iar acum a venit probabil vremea recompenselor.
În aşteptarea schimbării Consiliului de Administraţie al TVR de către Parlament, Andreea Creţulescu funcţionează în continuare în ograda mogulului. După ce şi-a anunţat demisia de la Realitatea pentru a se dedica lui Geoană, în campania electorală, Andreea Creţulescu a revenit la matcă şi, în acest moment, se află în Moldova, unde coordonează pregătirile de lansare a noii televiziuni patronate de Sorin Ovidiu Vîntu, Publika TV.
Gelos probabil pe mogulul 1 (Dan Voiculescu), care a reuşit să-şi promoveze oamenii de casă în diferite funcţii de conducere în TVR, în mandatul lui Sassu, mogulul 2 (Vîntu) pregăteşte de pe acum penetrarea viitorului Consiliu de Administraţie, pe mâna PSD, bineînţeles.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one