Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

PSD încearcă tergiversarea cazului Voicu la Comisia juridică

19-martie-2010

Scris de Sebastian Rusu
Senatorul PD-L Iulian Urban (foto) a declarat ieri, pentru „Curentul“, că senatorii social-democraţi din cadrul Comisiei juridice au încercat să tergiverseze cazul senatorului Cătălin Voicu, cerând 15 zile pentru finalizarea raportului preliminar în cazul solicitării făcute de către magistraţii DNA, deşi în Regulament este prevăzut termenul de trei zile. Potrivit acestuia, în dosarul lui Voicu sunt „chestii care dinamitează imaginea la vârf pe relaţia dintre justiţie şi mediul politic“. „ La ce este în dosar, e sinucidere politică. Nu este firesc ca un cetăţean care este şi senator (n.r. - senatorul PSD Cătălin Voicu) să fie tratat altfel, întrucât este acuzat de fapte penale care nu-i îngreunează activitatea sa politică. Faptele de care se face acesta vinovat sunt de drept comun ordinar!“, a spus Urban. Pe de altă parte, acesta ne-a mai precizat că, la adăpostul votului secret din plen, există riscul ca mai mulţi parlamentari să voteze împotrivă, ca să nu faciliteze un precedent DNA-ului (n.r. - Direcţia Naţională Anticorupţie). La rândul său, preşedintele Comisiei juridice, senatorul PSD Tony Greblă, a afirmat ieri că senatorii jurişti au decis să-l audieze cu uşile închise, marţi, pe Cătălin Voicu, urmând a redacta un raport pe care îl vor prezenta BP al Senatului. În acest sens, senatorii din Comisia juridică au desigilat, ieri, cele două cutii cu documente primite de la Ministerul Justiţiei, care conţin şi cererea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului PSD Cătălin Voicu, cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenţă şi fals în înscrisuri.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one