Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

PSD in degringolada totala

PSD in degringolada totala
20-feb-2010

Niciodata in istoria ultimilor 20 de ani, niciun partid politic nu a oferit un spectacol mai halucinant si mai lamentabil decat ofera PSD in acest moment. Niciun presedinte de partid nu a oferit in 20 de ani un spectacol mai jalnic decat ofera Mircea Geoana, acum (si de cand se stie).

Cu doua zile inainte de marele congres, partidul este complet debusolat si nimeni nu mai intelege nimic din felul in care se va vota, cine vor fi candidatii, pana cand pot fi depuse candidaturile, cine pe cine sustine.

A fost de ajuns ca, Ion Iliescu, singurul om politic cu adevarat greu din acest partid, sa dea cu pumnul in masa pentru ca toate aranjamentele create cu migala de Mircea Geoana& s-au dus pe apa sambetei. Furia lui Ion Iliescu si strategia gandita de fostul presedinte si fostul premier l-au adus pe Mircea Geoana in pragul dezastrului.

A fost nevoit a renunte la marele sau atu, votul pe lista inchisa pentru intreaga echipa de conducere, in pofida deciziei luata luni, cu mare majoritate, de Comitetul Executiv. Joi, candidaturile pentru diverse functii au fost depuse individual. Nici macar Mircea Geoana nu a avut curajul sa depuna o lista, inchisa sau deschisa.

A cazut si termenul de depunere a candidaturilor anuntat initial, si anume joi, ora 16. Vor putea fi depuse chiar si in timpul congresului, iar zvonuri tot mai insistente sustin ca exact asta intentioneaza sa faca Adrian Nastase, dupa ce modificarile statutare puse la cale de oamenii lui Mircea Geoana vor fi devenit defintiv istorie.

Mircea Geoana a pierdut si sprijinul multor filiale care s-au dus, cu arme si bagaje, catre Victor Ponta sau catre cel pentru care alearga Victor Ponta. Iar daca este adevarat ca si Viorel Hrebenciuc ar fi batut palma cu "micul Titulescu", situatia actualului presedinte PSD ar putea deveni chiar grava. Un sondaj intern al PSD ii acorda joi doar 48% din sanse si, pe ora ce trece, sprijinul pentru Mircea Geoana pare tot mai jumulit. Totul depinde de capacitatea contracandidatului sau din finala de a concentra restul de 52%.

In aceasta situatie, presedintele PSD pare cu totul debusolat. E tot mai crispat, se dezice de tot ce a sustinut pana luni, in frunte cu votul pe lista, cu atata fermitate incat ai crede ca s-a batut ca la Rovine pentru candidaturile individuale si nu invers. In fata injuriilor intolerabile ale lui Marian Vanghelie a reactionat fara pic de barbatie, temator sa nu-l supere pe cel care controleaza 225 din voturile de la congresul de sambata.

In partid zvonurile zboara precum randunelele. De exemplu, miercuri seara Cristian Diaconescu era dat drept sigur primvicepresedinte al lui Mircea Geoana. A doua zi, fostul ministru de Externe isi anunta candidatura individuala la presedintia PSD, dar nu se stie ce se va intampla in finala de sambata, daca domnia sa nu se va califica acolo. Pentru ca promisiunile de sustinere si stabilitatea echipelor sunt la fel de ferme precum aburii. Acelasi Cristian Diaconescu s-a trezit ca si-a pierdut echipa chiar dupa ce s-a inscris in lupta. Surse destul de bine plasate spun ca Victor Ponta este doar un iepure pentru Adrian Nastase, in echipa caruia se pregateste sa intre.

Imaginea de ansamblu este ca toata lumea da din coate, incearca sa prinda un os, o functie, acuzatii teribile de fraudare si tradare curg. Lupta pentru putere este totala, lipsesc orice principii sau fidelitati minimale. Poalele nu sunt doar in cap, ci au ajuns la cer.

Exista o singura grija. Sa nu-l enerveze si mai tare pe Ion Iliescu. Nu de drag sau din respect. Ci pentru ca partidul este dependent din punct de vedere electoral de el. Practic, singurul electorat sigur al PSD este cel care il urmeaza fostul presedinte.

In aceste conditii, problemele social democratilor nu se vor termina odata cu adjudecarea votului de sambata. Indiferent cine va invinge, va prelua un partid care a resuit sa scoata la iveala toata mizeria cutremuratoare in care se balaceste. Si spectacolul va fi foarte greu de uitat.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one