Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Proiect Mircea Geoană: PSD şi PNL ar putea face alianţă parlamentară la alegerile din 2012

Proiect Mircea Geoană: PSD şi PNL ar putea face alianţă parlamentară la alegerile din 2012
11-feb-2010

Menţinerea majorităţilor locale PSD - PNL şi o bună colaborare în Opoziţie creează premisele unei posibile alianţe parlamentare a celor două partide pentru alegerile din 2012, se precizează în schiţa de proiect politic al candidatului la şefia PSD, Mircea Geoană.

În documentul citat se precizează, totodată, că PSD doreşte păstrarea majorităţilor locale şi judeţene cu PNL, încurajând formarea unor noi astfel de majorităţi.

"Menţinerea majorităţilor locale PSD - PNL şi o bună colaborare în Opoziţie creează premisele unei posibile alianţe parlamentare a celor două partide pentru alegerile din 2012. Până la momentul unei astfel de decizii, PSD şi PNL pot semna un acord de colaborare parlamentară în condiţii strict determinate şi cu respectarea identităţii celor două partide", se precizează în documntul citat.

Totodată, în proiectul politic al candidatului Geoană se stipulează că PSD va lupta împotriva abuzurilor PDL şi va continua să militeze pentru apărarea valorilor statului de drept.

"Împotriva actualei puteri, PSD nu poate alege decât calea opoziţiei radicale. Nu putem avea punţi de legătură cu cei vor destabilizarea şi destructurarea PSD, care racolează şi hărţuiesc aleşii social-democraţi, care stimulează din exterior tensiuni interne în PSD şi care pun umărul la înfiinţarea unui nou partid aşa-zis de stânga", se precizează în proiectul politic al lui Geoană.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one