Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca: Romania a fost si va fi un avocat permanent al integrarii europene a Republicii Moldova

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca: Romania a fost si va fi un avocat permanent al integrarii europene a Republicii Moldova
de R.P. HotNews.ro
Duminică, 24 ianuarie 2010

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a participat duminica la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane. "Romania a fost si va fi, sunt convins, un avocat permanent si fidel al integrarii europene a Republicii Moldova", a declarat Chirtoaca, in discursul sustinut in Piata Unirii, transmite NewsIn.

Primarul capitalei Republicii Moldova si-a exprimat speranta ca, "asa cum Unirea Principatelor de la 1859 a adus proiectia Romaniei de astazi, la fel evenimentele de acum 20 de ani, precum si din 2009, cu implicarea, in special, a tinerilor din Moldova pentru a croi un nou destin, o noua soarta tarii, sa aiba de asemenea o proiectie europeana pentru Republica Moldova".

Chirtoaca a vorbit despre traiectoria Romaniei, astazi membra a NATO si a Uniunii Europene. "Republica Moldova are o traiectorie asemanatoare, doar cu o anumita intarziere. Acum 20 de ani, in Republica Moldova, avea loc revenirea la valorile nationale, revenirea la adevar. Timp de 20 de ani s-a incercat mentinerea acestui curs, chiar daca o anumita perioada aceste valori au fost furate. In anul 2009, a avut loc revenirea la fagasul firesc al democratiei, al adevarului istoric", a continuat Dorin Chirtoaca.
sursa :http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one