Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Presa internationala despre amplasarea scutului antiracheta in Romania:

Presa internationala despre amplasarea scutului antiracheta in Romania:
Presa internationala despre amplasarea scutului antiracheta in Romania: Un anunt neasteptat
de D.G. HotNews.ro
Joi, 4 februarie 2010

Anuntul facut de Traian Basescu privitor la gazduirea de catre Romania a unor elemente ale scutului antiracheta este comentat pe larg in presa internationala. The Telegraph scrie ca anuntul vine impotriva obiectiilor formulate de Moscova.

"Retorica Rusiei a scazut in intensitate, dar ramane preocuparea ca Moscovei nu i-ar placea sa vada americanii in aceasta regiune", spune Steven Pifer, un expert in controlul armelor la Brookings Institution din Washington.

Desi a facut parte din blocul de est, Romania nu are frontiera cu Rusia si are avantajul de a fi mai aproape de Iran decat Polonia. In prezent, membru al UE, Romania a fost printre sustinatorii cei mai entuziasti ai politicii externe americane, trimitand contingente mici de trupe in Irak si Afganistan, mai noteaza The Telegraph.

Anuntul a venit neasteptat iar Traian Basescu a dat putine detalii despre proiect, scrie Reuters.

Potrivit agentiei, scutul antiracheta a provocat mania fostei stapane a Europei de Est din perioada razboiului rece, Rusia, care vede in acesta o amenintare la adresa propriului arsenal nuclear. Moscova a evocat o interventie a Washingtonului in sfera sa de influenta.

The Washington Post, care preia stirea AP aminteste ca nu exista o confirmare oficiala din partea guvernului american, dar un responsabil din Departamentul de Stat american a spus ca administratia Obama a cerut Romaniei sa gazduiasca sistemul.

Publicatia mai noteaza ca vicepresedintele Joe Biden a vizitat Romania in toamna, cand a prezentat planul antiracheta modificat.

RIA Novosti semnaleaza ca Romania a decis sa gazduiasca interceptori in cadrul noului proiect al scutului american si precizeaza ca, potrivit presedintelui Traian Basescu, Romania va primi interceptori de rachete cu raza medie de actiune. Agentia reda si declaratia presedintelui Basescu, potrivita careia :"Noul sistem nu este indreptat impotriva Rusiei, ci impotriva altor amenintari".

UPDATE New York Times, in editia sa electronica, informeaza ca departamentul american de stat a confirmat anuntul facut de catre traian Basescu.

"Romania a acceptat sa gazduiasca un interceptor terestru de tip Standard Missile 3. Aceasta decizie face parte din planul noii administratii de implementare a scutului antiracheta ce are scopul de a proteja trupele Statelor Unite si ale aliatilor NATO impotriva amenintarii cu rachete balistice din partea Iranului", a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, P.J. Crowley, citat de catre ziarul american.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one