Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ponta verifica cheltuielile lui Geoana din ultimii 5 ani

2-martie-2010Victor Ponta a cerut un control financiar al cheltuielilor predecesorului sau, Mircea Geoana, din ultimii cinci ani, pentru ca partidul nu mai are niciun leu in conturi si a adunat datorii uriase.

Dupa alegerile prezidentiale din 2009, conducerea PSD a mentionat o datorie de aproximativ 2 milioane de euro ramasa din campania lui Mircea Geoana, informeaza Jurnalul National de marti.

Acum, insa, Victor Ponta a aflat ca bugetul PSD are o lipsa de fonduri mult mai mare, veche de cativa ani, de provenienta necunoscuta, si a decis un control.

"Am discutat cu Roibu (trezorierul PSD - n.red.) si nu a putut sa imi spuna cate datorii sunt si de unde vin ele. Situatia este foarte complicata, in fiecare zi vin tot felul de creditori si cer bani, dar nu stim pentru ce trebuie sa platim banii astia", a spus Victor Ponta pentru publicatia citata.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost insarcinat sa angajeze o firma de audit financiar, care sa controleze modul in care s-au cheltuit banii in ultimii cinci ani, adica de cand Mircea Geoana a preluat presedintia partidului, dupa Congresul din 2005.

"E o datorie ceva mai mica de 2 milioane de euro, este accesibila", este singura explicatie oferita de Geoana, care a aruncat toata vina pe Viorel Hrebenciuc, care s-a ocupat de bani, in campanie.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one