Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ponta: PSD vrea ca dosarul lui Voicu sa ajunga repede la un judecator

9-martie-2010

PSD nu obstructioneaza Justitia, afirma presedintele PSD, Victor Ponta, referindu-se la solicitarea DNA de arestare a senatorului social democrat Catalin Voicu.

"Consider ca Senatul trebuie sa ia urgent o decizie. Cred de asemenea ca nu Parlamentul, nu DNA si nu mass-media sunt in masura sa judece, ci doar judecatorii se pot pronunta privind vinovatia sau nevinovatia senatorului Catalin Voicu", sustine Ponta intr-un comunicat remis Ziare.com.

Potrivit presedintelui PSD, aducerea cu mandat si arestarea sunt prevazute in Codul Penal ca masuri execeptionale, care se aplica doar in cazuri exceptionale, prevazute de Codul de Procedura Penala.

"De aceea, in cazul de fata interesul public dar si de partid este ca dosarul sa ajunga cat mai repede cu putinta pe masa unui judecator, care sa se pronunte cu respectarea garantiilor unui stat de drept", conchide Victor Ponta.

DNA cere arestarea senatorului Catalin Voicu

Procurorul sef al DNA cerut ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa sesizeze Parlamentul in vederea arestarii senatorului PSD Catalin Voicu. Printre acuzatiile care i se aduc acestuia se numara traficul de influenta si falsul in inscrisuri sub semnatura privata.

I.O.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one