Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ponta îi promisese lui Diaconescu preşedinţia Senatului

Ponta îi promisese lui Diaconescu preşedinţia Senatului
23-feb-2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seară, la Antena 3, că i-a promis înaintea Congresului lui Cristian Diaconescu funcţia de preşedinte al Senatului.

El a făcut această precizare răspunzând unei întrebări.

Ponta a spus că, din punctul său de vedere, interesele PSD ar fi fost mai bine reprezentate în fruntea Senatului de către Cristian Diaconescu.

Victor Ponta a fost ales preşedinte al PSD, la Congresul extraordinar de sâmbătă, la o diferenţă de 75 de voturi faţă de Mircea Geoană.

Cristian Diaconescu a anunţat, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PSD, că îşi retrage candidatura la şefia partidului şi că îl sprijină pe Mircea Geoană.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one