Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Planul secret al lui Patriciu

Autor: EVZ Online
Publicat: 15 Martie 2010
Vizionari: 211;

Primul miliardar român din celebrul top „Forbes” se pregăteşte să le dea o grea lovitură celor mai săraci întreprinzători de la noi. Dinu Patriciu ameninţă chioşcurile de cartier cu o reţea de sute de magazine pe roţi, adaptate tehnic pe platforme auto. Va vinde orice sub preţurile pieţei, beneficiind de costuri reduse şi mizând inclusiv pe tradiţionalul „comerţ pe datorie”. Asupra afacerii şi a omului din spatele ei se păstrează secretul. EVZ a descoperit însă planul lui Dinu Patriciu printr-o investigaţie jurnalistică demarată în Bucureşti, continuată în cartierul financiar din Amsterdam şi finalizată în Fribourg, cel mai pitoresc canton elveţian.

Proiectul magnatului ar putea fi demarat la sfârşitul primăverii. Obiectivele sunt ambiţioase: magazine situate la o distanţă de maximum 300 de metri unul faţă de altul, mai întâi în Bucureşti, apoi în principalele oraşe din ţară. Din acest business va mai câştiga, indirect, Ion Ţiriac - un alt miliardar român din topul „Forbes”

CINE CÂŞTIGĂ. Dinu Patriciu. În umbra magnatului, un imperiu comercial se ridică discret, sfidând criza şi speculând sărăcia.

CINE PIERDE. Întreprinzătorul de cartier. Chioşcul non-stop de la colţul blocului în care locuiţi este ameninţat de faliment.
sursa http://www.capital.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one