Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

PDL vrea ca solicitarea de suspendare a lui Mircea Geoana sa fie supusa la vot in plenul Senatului

de Alina Neagu HotNews.ro
Miercuri, 10 martie 2010, 10:12 Actualitate | Politic

Democrat-liberalii au solicitat, miercuri, introducerea pe ordinea de zi a plenului Senatului a cererii de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al acestei Camere, informeaza Agerpres. Solicitarea vine dupa ce Biroul Permanent a decis, marti, scoaterea de pe ordinea de zi a cererii PDL. Democrat-liberalii si-au mobilizat si oamenii pentru sedinta de astazi, la sedinta de plen fiind prezenti inclusiv ministrii-senatori.

In cazul in care solicitarea de revocare a lui Mircea Geoana ar fi introdusa pe ordinea de zi, urmatorul pas ar fi supunerea acesteia la vot. In aceste conditii, Mircea Geoana ar avea mari sanse sa fie revocat, in conditiile in care PDL, UDMR si minoritatile au 71 de senatori din cei 111 prezenti miercuri in sala si din totalul de 137 de senatori.

Cererea de revocare din functie a presedintelui Senatului a fost scoasa de pe ordinea de zi a sedintei Biroului Permanent, in conditiile in care a existat o majoritate care a considerat inadmisibila aceasta solicitare, pe motiv ca nu ar respecta Constitutia si Regulamentul Senatului, a precizat Mircea Geoana.

In schimb, liderul grupului parlamentar al PDL din Senat, Traian Igas, a anuntat, la finalul sedintei Biroului Permanent, ca democrat-liberalii vor solicita introducerea pe ordinea de zi a revocarii lui Mircea Geoana, "pana cand aceasta va fi aprobata''.

Potrivit lui Igas, in cazul in care solicitarea de revocare din functie a presedintelui Senatului nu va fi introdusa miercuri pe ordinea de zi a plenului, PD-L va cere reintroducerea acesteia in Biroul Permanent.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one