Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Patriciu: Formula de vot pe lista si motiuni e cea mai buna in acest moment

5-martie-2010


Rl online
Vineri, 05 Martie 2010
Omul de afaceri liberal Dinu Patriciu a declarat vineri ca este de acord cu formula de vot pe motiune si lista, dar ca cel mai important este in acest moment programul si a adaugat ca, in opinia sa, Crin Antonescu si-a asumat schimbarea si este decis sa o faca, informeaza Newsin.

Patriciu a precizat ca este "evident" de acord cu sistemul dorit de Antonescu, pe vot de motiune si lista. "Mi se pare cea mai buna formula in acest moment pentru PNL azi",

a spus el, declarandu-se in dezacord cu acuzele de lipsa de democratie. "Orice fel de formula trebuie sa se adapteze situatiei de moment si acum este momentul ca, pentru a reinnoi partidul, sa se aplice aceasta formula", a declarat omul de afaceri, sustinand ca este "perfect de acord" cu varianta motiunilor si listelor, dar ca cel mai important lucru acum este programul.

"Cred ca Antonescu si-a asumat schimbarea si e decis sa o faca", a adaugat Patriciu.

Cat priveste propunerea lui Viorel Catarama, care a vorbit la lansarea candidaturii sale
la sefia PNL, despre faptul ca Dinu Patriciu ar trebui sa-si asume o functie in partid, omul de afaceri liberal a raspuns ca el este doar un membru al partidului.

In opinia lui Patriciu, PNL are nevoie de tinerete, de a deveni un alt tip de partid, modern, european, capabil de a duce Romania spre "prosperitate". "Iar un partid modern inseamna un program modern", a subliniat el.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one