Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ops/Cezar Preda a anunţat că în judeţul Buzău PDL va face alianţă cu PNL

Cezar Preda a anunţat că în judeţul Buzău PDL va face alianţă cu PNL
12-feb-2010

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în judeţul Buzău democrat-liberalii vor face alianţă cu liberalii, cu care au reuşit să se înţeleagă, exprimându-şi, totodată, speranţa ca astfel de colaborări să se extindă şi în alte judeţe.

Preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda, a declarat că la nivelul Consiliului Judeţean Buzău PNL şi PDL vor face o alianţă, înţelegerea fiind deja parafată.

Deputatul de Buzău a adăugat că PDL va oferi tot sprijinul liberalilor pentru ca postul de vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Buzău, ocupat în prezent de social-democratul Ştefan David, să revină PNL.

"Vom face o alianţă cu PNL, este deja stabilită şi la nivelul Consiliului Judeţean, vom sprijini PNL să-şi ia postul de vicepreşedinte şi să ne coordonăm activităţile în ceea ce priveşte deciziile pentru judeţul Buzău. La PSD sunt probleme, preşedintele nu se înţelege cu o parte a partidului, partidul nu se înţelege cu preşedintele. Este nevoie de stabilitate, iar PNL şi PDL sunt capabile să asigure această stabilitate politică la nivelul Consiliului Judeţean", a spus deputatul Cezar Preda.

Liderul PDL Buzău a precizat că speră ca alianţa încheiată cu liberalii în Buzău să devină un exemplu pentru alte organizaţii din ţara, lansând în acelaşi timp şi un atac la adresa liderilor PNL de la centru care i-ar fi îndemnat pe liberalii din teritoriu să nu se apropie de PDL.

"Este un exemplu pentru întreaga ţară că se poate, că cele două partide pot să lucreze raţional şi eficient indiferent de ce spun liderii de la centru care încearcă să păstreze partidul captiv într-o anumită zonă. Sper ca liberalii din ţară să înţeleagă mesajul conform căruia îşi pot găsi parteneri în PDL", a declarat Preda.

PNL şi PDL s-au mai aflat în alianţă la nivelul Consiliului Judeţean Buzău şi anul trecut, însă protocolul încheiat atunci s-a rupt, după ce liberalii s-au alăturat social-democraţilor. La momentul respectiv, Cezar Preda declara că nu va mai bate palma cu liberalii care l-au trădat nemeritat.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one