Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Oprescu: Din 2010, licitaţia pentru salubrizare şi deszăpezire va fi făcută la Primăria Capitalei

Oprescu: Din 2010, licitaţia pentru salubrizare şi deszăpezire va fi făcută la Primăria Capitalei
10-feb-2010

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marţi seară, că începând din 2010, licitaţiile pentru serviciile de deszăpezire şi salubrizare a sectoarelor bucureştene vor fi organizate de municipalitate, caietele de sarcini urmând să fie întocmite împreună cu specialişti europeni în domeniu.

"Licitaţia va fi făcută de Primăria Capitalei, iar caietul de sarcini va fi întocmit împreună cu specialişti de seamă ai Uniunii Europene, dar şi cu reprezentanţi ai celor şase sectoare din Capitală. Dorinţa mea este ca oraşul să fie funcţional şi, cu toată sărăcia noastră, înţeleg că acest lucru trebuie să fie făcut aşa cum trebuie", a spus Oprescu, marţi seară, la Comandamentul de deszăpezire.

Potrivit primarului general, data la care va fi organizată licitaţia nu a fost stabilită încă, la aceasta urmând să participe şi firme din ţările europene, având în vedere că este vorba de o licitaţie internaţională.

Oprescu a făcut precizări în legătură cu întocmirea caietelor de sarcini care vor avea capitole atât pentru deszăpezire, cât şi pentru salubrizare şi care vor fi particularizate în funcţie de dimensiunile teritoriale ale fiecărui sector, urmând să fie preluat modelul european atât în privinţa utilajelor, cât şi a modului de întocmire a caietelor de sarcini.

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că, pentru atribuirea unui contract de deszăpezire, condiţiile impuse vor fi modificate astfel încât la licitaţii să nu se poată prezenta decât firme care dispun de utilaje corespunzătoare unor astfel de intervenţii.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one