Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Olguţa Vasilescu - manipulatoarea pixului lui Vadim, vrea să fie Big Sister a românilor“

16 aug 2010

Scris de George Roncea    „Peştii şi curvele vor să pună botniţă Internetului"

O iniţiativă recentă de reglementare a Internetului ce aminteşte de sinistra Inchiziţie catolică a stârnit în mediul online o vie reacţie la adresa parlamentarei PSD Lia Olguţa Vasilescu. Aceasta, mai catolică chiar decât Papa, vrea să fie sancţionate sau chiar interzise comentariile mai din popor la adresa politicienilor: „Internetul este necesar să existe o anumită reglementare. Problema nu e experienţa mea. Experienţa mea e una a tuturor femeilor din politică" - am citat exact, analfabetismul îi aparţine parlamentarei PSD care fără să ştie, probabil, emite o apoftegmă a statului poliţienesc referindu-se la cenzura Internetului. Demersul acesteia a fost calificat drept despotism şi i-a fost dedicat chiar un forum, unde se comentează tot felul de chestiuni cu privire la doamna Vasilescu.

S-a ridicat şi problema autorităţii şi calităţii acelor „Dumnezei ai Internetului" care ar urma să cenzureze comentariile nepotrivite. Ce fel de super tehnologii vor putea fi folosite de către Big Sister Olguţa Vasilescu pentru a ţine turma sub control? Cum ar discerne zbirii acesteia ce anume este nepotrivit sau nu în comentariile oamenilor? Cine vor fi aceia care vor elabora orwellianul dicţionar al „expresiilor negative", care o deranjează pe Olguţa Vasilescu?

Dacă de exemplu un comentator postează: „ne e silă de peştii şi păsările acvatice - Larus leucocephalus - care au umplut până la greaţă mlaştina împuţită a politicii româneşti şi acum vor să pună botniţă Internetului", cum va proceda Marele Inchizitor? Doar specialiştii ornitologi ştiu că păsările acvatice - Larus leucocephalus - sunt numite popular curve (cf. DEX)
Va sta personal Olguţa Vasilescu, şi ea fostă ziaristă, până să ajungă la pixul lui Vadim, să cenzureze toate expresiile şi comentariile din presă şi de pe Internet care ar putea viza-o pe ea?

Se crede că prin propunerea legislativă iniţiată de Lia Olguţa Vasilescu se vrea astuparea cu pumnul (deoarece se prevăd şi sancţiuni) a gurilor acelora care spun despre ea că ar fi „o curvă", „o centuristă", „o boarfă parvenită prin suptul pixului lui Vadim", „o traseistă", pentru a reproduce doar câteva din comentariile răspândite la adresa sa. Deşi noi, ca ziarişti, nu putem să ne asumăm astfel de opinii, totuşi faptul că pe google un search cu termenii „olguta vasilescu suge p..la" a dat peste 288 de rezultate, citări şi comentarii (foto 1) cu privire la trecutul Olguţei Vasilescu, ba chiar şi celebra enciclopedie online Wikipedia a confirmat pentru scurt timp (vezi foto 2) un zvon cum că Olguţa Vasilescu ar oferi felaţii, este demn de luat în seamă şi de analizat. După cercetări specifice şi aprofundate, am găsit şi principala sursă bibliografică despre Olguţa, o carte de memorii tipărită la prestigioasa editură Univers.

Sintagma „politica este o curvă" are valenţă axiomatică - probată pe deplin, în România. Astăzi, nu doar în România, este un loc comun definirea oamenilor politici prin circumscrierea lor în termeni ce ţin de promiscuitatea bordelurilor. Faptul că politicienii îşi doresc să apară pe Internet drept fete mari cu himen supraelastic este însă nefiresc, iar încercarea de interzicere prin lege a comentariilor negative la adresa clasei politice aduce aminte de bolşevismul atroce, această practică regăsindu-se în timpurile noastre doar în Coreea de Nord.

Peştii şi curvele din politică - „leprele care îşi dă nevestele pentru posturi"

Clasa politică este precepută drept obscenă şi patibulară (bună de spânzurat) - arată sondajele de opinie din ultimii ani. Politicienii sunt văzuţi, în majoritate, deşi există câţiva de altă factură - drept traseişti, penali, prostituate politice. Între aceste personaje ale lumii politice, numite la modul figurat prostituate, se află însă şi exemplare care chiar sunt curve şi peştii. O ştim de la unul dintre liderii PNL cunoscut pentru afinităţile sale cu lumea speluncilor - Ludovic Orban - care a afirmat că multe dintre femelele lumii politice au ajuns în poziţii de frunte prin oferta corporală. Calitatea promiscuă a politicienilor o confirmă şi Vanghelie, care şi-a caracterizat colegii pesedişti drept „lepre care îşi dă nevestele" la monta masculului alfa din PSD (Ion Iliescu, Geoană, Năstase, Ponta?) pentru a obţine posturi.

Astfel de personaje - leprele lui Vanghele - sunt popular numite peşti, în DEX, regăsindu-se şi alte formulări ştiinţifice, respectiv codoş proxenet, adică bărbat întreţinut de o femeie. Femeilor de acest gen li se spune, mai popular, curve, iar exploatatorilor - peşti. Exploatarea femeii de către peştii pesedişti se pare că l-a şocat şi pe Vanghele, deşi acesta provine dintr-un mediu ţigănesc infracţional, după cum dezvăluia şi colegul său de partid, reputatul sociolog ardelean Vasile Dâncu.

Pe de altă parte tot DEX-ul ne arată că termenul de curvă mai acoperă şi semnificaţii mai largi, ce li se potrivesc cu uşurinţă politicienilor noştri. Curvă i se mai spune şi omului ipocrit, josnic sau cutră. După cum am menţionat mai sus, există şi o pasăre acvatică (Larus leucocephalus), căreia i se spune popular curvă. Posibil ca pasărea respectivă să fie o pasăre de noapte, deoarece curvelor sau târfelor li se mai spune şi păsări de noapte. Păsăricile din politică, curvele noastre, circulă însă la vedere, nu doar noaptea. Apar la televizor, au iniţiative legislative, promovează te miri ce proiecte fistichii cărora iniţial nimeni nu le înţelege rostul (înafară, desigur, de peştii care le „gestionează" şi le trimit pe traseu, pe centură, la produs).

Faptul că femeile pesediste au viaţă grea şi ajung să fie date la produs nu a speriat-o însă pe o traseistă ca Olguţa Vasilescu, ba chiar a ambiţionat-o. Pe Lia Olguţa Vasilescu, jurnaliştii lui Sorin Ovidiu Vântu, din Trustul Realitatea Caţavencu, (instrument aservit arealului politic pesedist, carevasăzică nişte insideri), au zugrăvit-o într-o manieră ce indică provenienţa sa din bazinul politic - mlaştina împuţită - populată cu peşti şi curve, în sensul definit plenar de DEX-ul invocat mai sus.

Publicaţia „Caţavencu" afirmă: „Pe Lia Olguţa Vasilescu a crescut-o Vadim şi, dacă vă mai amintiţi, în calitate de pupilă a Tribunului (mai nou mai cunoscut şi datorită renumelui de Tribun al homosexualilor, ca urmare a activităţii sale la nivel european în serviciul lobby-ului homalăilor n.n), a fost remarcată din toate punctele de vedere. „În volumul de vomă şi dezvăluiri Vadim, între preşedinţie şi ospiciu, dezertorii Sever Meşca şi Ilie Merce descriau cu lux de amănunte întâlnirile de luni seară dintre Lia şi maestru, sub pretextul corectării manuscriselor pentru România Mare".

Olguţa Vasilescu şi pixul lui Vadim

Aşadar pupila se întâlnea la ceas de seară cu Vadim, în cu totul alte scopuri decât corectura de ziar, respectiv pentru a i-o suge lui Vadim, sugerează Merce şi Meşca. Deşi Vadim este cunoscut pentru simpatia sa cu cauza homosexualilor, nu ne îndoim că două foste cadre ale Securităţii, dintre cele care îl alimentau pe Vadim Tudor cu dosare ultra-secrete, aveau informaţii ultra-documentate despre ce se petrecea seara, între Vadim Tudor şi pupilă. În fond, dacă Bucurenci este bisexual, adică este capabil de performanţe erotice şi cu bărbaţi şi cu femei, de ce n-ar fi şi Vadim capabil de performanţe rezervate hetero-sexualilor, în pofida opţiunii politice la nivel european pro homosexualitate?

Cei doi deputaţi PRM, profesorul Meşca şi colonelul SRI Merce - locotenenţi servili ai lui Vadim Tudor ani îndelungaţi - au descris elocvent în cartea dedicată patronului lor modul în care servea capu' la partid experimentata Olguţa Vasilescu. „Noii colegi de Parlament o tachinau pe Olguţa că-l ajută prea mult pe Vadim, în fiecare seară a primei zile a săptămânii, când «familistul model» dă ultima corectură revistei «România Mare». Când în procesul muncii lui «Alcibiade» îi mai scapă pixul pe jos, Olguţa Oana Vasilescu e pe fază. Cu mişcări de felină, Oana se strecoară sub biroul lui Vadim, intră în posesia pixului şi-l ascunde, mai bine de un sfert de ceas, într-un loc numai de ea ştiut, până când creştinul, bunul familist şi pamfletarul roşeşte din cap până în picioare, îl apucă transpiraţiile şi respiră cu dificultate. Abia atunci, filoloaga şi specialista în limbi germanice Olguţa Oana Vasilescu iese de sub biroul califului, întrebându-l din priviri dacă gestul ei dezinteresat contribuie cu ceva la randamentul publicistic al lui «Alcibiade»".

Meşca şi Merce mai afirmă despre Olguţa că avea o înclinaţie accentuată, o dedicaţie chiar, nu doar pentru pixul lui Vadim, ci şi către trasul la măsea: „Candidata la şefia tineretului peremist intrase în gura colegilor care îi reproşau că, la vârsta ei, vizitează prea des barurile rău famate şi că s-a îndrăgostit exagerat de mult de sucul natural de struguri Fetească regală şi Riesling italian".

Cei doi foşti intimi ai lui Vadim conturează cadrul unui context politic intern al PRM, moment care a marcat ascensiunea la vârful partidului al beţivancei, specialista în limbi (germanice) a Tribunului, deşi sora acestuia, Lidia Samson, descrisă în aceeaşi carte drept „codoaşa lui Vadim", profera la adresa Olguţei lucruri ireproductibile: „Lidia Samson, care veghează la menţinerea unei atmosphere în regim de avarie în familia frăţiorului, tuna şi fulgera de teamă că năbădăiosul de Vadim se va apropia prea mult de fizicul karatistei Olguţa şi va fi reclamat la Alianţa Evanghelică. Plus că va mirosi şi Doiniţa, soţia fratelui ei. M-a sunat şi pe mine Lidia Samson şi mărturisesc deschis că nu pot reproduce vorbele ei despre Olguţa nici măcar acum. În definitiv, e problema lui Vadim şi a Olguţei, amândoi sunt majori".

Faptul că probabil Olguţa a fost o posibilă victimă a lui Vadim, nu neapărat o curvă, este trecut cu vederea de către locotenenţii acestuia deşi tot ei descriu în cartea lor scene de siluire şi amor sălbatic la care s-ar fi dedat actualul europarlamentar cu opţiuni filo-homosexuale: „La mesele pe care le oferea la vilele din Snagov, mai de fiecare dată Vadim invita şi tinere femei, pe care le folosea drept carne de tun. El avea grijă să invite doamne respectabile, soţii ale colegilor de redacţie sau partid. Dar printre acestea se strecurau şi „nevinovatele" făpturi. După o asemenea seară, în care, ca de obicei, doamna Doina era expediată acasă mai devreme, Vadim a luat în Mercedes o puştoaică şi, în drum spre Bucureşti, acolo, pe bancheta din spate, a posedat-o! Pe el nu l-a interesat că de faţă erau doi bărbaţi, gărzile sale, nu s-a gândit la cât este de îngrozitor gestul său. De altfel, băieţii au văzut multe, dar sunt disciplinaţi şi îşi ţin gura". Ăsta-i Vadim!, scriu Sever Meşca şi Ilie Neacşu în volumul lor, „Vadim, între preşedinţie şi ospiciu".

La Vadim Tudor „turbarea face ravagii"

Trebuie să consemnăm, în spiritul deontologiei jurnalistice şi reacţia Tribunului homosexualilor, cum i se mai zice lui Vadim Tudor datorită activităţii sale la nivel european: „Această pretinsă carte este, de la un cap la altul, un produs sub-uman, o dejecţie penibilă, care arată că turbarea face ravagii şi îi poate aduce pe cei atinşi de virusul ei la sinucidere", consideră Vadim, ceea ce pe bună dreptate ne stârneşte dubii asupra autorilor, care tot insistă asupra actelor sexuale comise de Vadim cu fete, nu cu băieţi, credibilizându-l astfel pe Vadim ca hetero-sexual, practic, ba chiar pun în pagină şi un fel de viol, descris de victima care s-a confesat autorilor, ca „un contact sexual foarte scurt, de-a dreptul penibil", după o tentativă de „sărut în zona pubiană" paragraf mult prea terifiant şi obscen pentru a-l putea reproduce în întregime în paginile ziarului. Drept pentru care suntem nevoiţi să-i rugăm pe comentatori să-l caute singuri şi să-l publice online, în întregime, până se pune în aplicare „Legea lu' Olguţa care suge p..tza", după cum au poreclit iniţiativa parlamentară internauţii mai din popor. Poporul român care vă salută cu acel deget în sus (să văd cum va „modera" Olguţa aici şi de unde va şti ea care este degetul pe care îl dedică românii celor ca ea, din pulitică?).
sursa: www.curentul.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one