Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Octav Cozmanca: Rezultatul alegerilor din PSD este o razbunare a ''smecheriilor

Octav Cozmanca: Rezultatul alegerilor din PSD este o razbunare a ''smecheriilor''
de V.M. HotNews.ro
Duminică, 21 februarie 2010, 10:22 Actualitate | Politic

Rezultatul alegerilor de sambata din PSD este o razbunare a ''smecheriilor'' si ''masinatiunilor'' din 2005 iar multi dintre cei care au pierdut la Congresul National extraordinar al PSD ''isi merita soarta'', a declarat Octav Cozmanca, fost presedinte executiv al Partidului Social Democrat pentru Agerpres. El a mai spus ca adunarea social-democratilor de sambata a fost un circ.

"In 2005, la Congresul de la acea vreme, s-au facut tot felul de prostii, masinatiuni si smecherii si cei care au castigat atunci au castigat pe nedrept iar lucrurile se razbuna in timp. Ma mir ca a durat asa mult. Multi care se dau mari politicieni astazi, au tradat atunci. Isi meritau si isi merita soarta'', a afirmat Cozmanca, citat de Agerpres.

''Realmente a fost un circ. Daca asta a fost organizare de congres, atunci ... Se organizau mai bine adunarile la CAP-uri inainte, decat congresul asta. Asta-i capacitatea, asta-i nivelul, asta-i conceptia, asta-i mentalitatea la unii sacali'', a mai spus Octav Cozmanca.

In ceea ce priveste alegerea lui Victor Ponta in functia de presedinte al PSD, Cozmanca apreciaza ca noul lider este ''o speranta''.
SURSA http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one