Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Oajdea riscă excluderea din PDL

14 iunie 2010

Scris de Sebastian Rusu
După ce a făcut un întreg circ pe tema votului său la moţiunea de cenzură în numele electorilor din colegiul lui, deputatul PDL Daniel Oajdea riscă să fie exclus astăzi din partid întrucât a încălcat disciplina internă. Astfel, potrivit textului comunicatului de presă emis de către democrat-liberali, Biroul Permanent Naţional al PDL va analiza astăzi situaţia deputatului Oajdea, care a produs ieri un întreg show mediatic în cadrul referendumului intern organizat în colegiul său din Iaşi, pentru a vedea cum să procedeze la moţiunea de marţi. „Partidul Democrat Liberal înţelege dificultăţile pe care parlamentarii PDL le au în această perioadă în relaţia cu electoratul, din cauza măsurilor de austeritate care trebuie aplicate. În acelaşi timp însă Partidul Democrat Liberal apreciază că, în momente de criză, oamenii politici trebuie să aibă în vedere soluţii care să salveze ţara şi nu interese de moment“, se mai arată în comunicatul democrat-liberalilor.
La rândul său, Oajdea a declarat ieri pentru agenţia Mediafax că speră să nu fie exclus din partid, pentru că în baza Constituţiei poate să-şi exercite liber dreptul de vot, arătând că persoanele care l-ar exclude din partid ar încălca legea fundamentală a statului. „Cei care mă exclud, dacă vor face acest lucru, nu ar face decât să nu respecte Constituţia, ei ar avea o problemă de respectare a legii fundamentale a statului“, a spus Oajdea.
Pe de altă parte, preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a afirmat ieri că atitudinea deputatului PDL Daniel Oajdea este demagogică şi consideră că el nu va vota moţiunea de cenzură, deşi a anunţat că o va face. Potrivit acestuia, Oajdea nu va fi primit în PSD în cazul în care va fi exclus din PDL.
sursa :http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one