Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Năstase: Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD - Aripa Vanghelie

Năstase: Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD - Aripa Vanghelie
18-feb-2010

Liderul PSD Adrian Năstase a declarat, miercuri seară, la Târgovişte, că este nemulţumit de modul în care se pregăteşte Congresul formaţiunii, afirmând că se încalcă Statutul şi că imaginea partidu
lui este din ce în ce mai mult asociată cu Marian Vanghelie.

"Mă întreb dacă nu vom schimba denumirea partidului în PSD-AV, Partidul Social Democrat-Aripa Vanghelie. Cred că discuţia noastră în legătură cu listele, închise sau nu, reprezintă o foarte mare diversiune. În loc să discutăm despre noua direcţie a partidului, cu statutul acesta de opoziţie, să discutăm de probleme grave, care ar necesita intervenţia noastră publică, asistăm la situaţii în care un vicepreşedinte al partidului zâmbeşte superior la o discuţie despre pensii şi salarii fără să intervină şi să spună un punct de vedere valabil. Mi se pare trist acest lucru", a spus Năstase.

Năstase a declarat, tot miercuri, la Târgovişte, că nu exclude varianta de a candida, totuşi, la preşedinţia partidului, însă această situaţie poate apărea doar în cazul în care motivele care l-au făcut să se retragă nu vor mai fi valabile.

La conferinţa judeţeană a PSD Dâmboviţa au fost desemnaţi cei 51 de delegaţi la Congresul de sâmbătă al partidului, care şi-au exprimat susţinerea pentru o eventuală candidatură a lui Adrian Năstase, iar în lipsa acesteia pentru Victor Ponta.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one