Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Miron Mitrea: Sub conducerea lui Mircea Geoana, experienta profesionala a fost inlocuita de pile si relatii

Miron Mitrea: Sub conducerea lui Mircea Geoana, experienta profesionala a fost inlocuita de pile si relatii
de D.G. HotNews.ro
Marţi, 2 februarie 2010,

Miron Mitrea ii raspunde marti, pe blogul personal, lui Victor Ponta, care a propus 22 de masuri pentru reformarea partidului.

Am citit propunerile lui Victor nu o data, ci de mai multe ori. Si chiar daca el a declarat in mod repetat ca nu ma voteaza la Congres, sper macar sa citeasca parerile mele despre parerile lui. Spre binele PSD. I-am dat lui Victor douazeci si doua de raspunsuri, pentru fiecare din propunerile scrise pe blog.

Alegerea presedintelui PSD prin votul tuturor membrilor partidului este o idee interesanta, apreciaza Miron Mitrea, insa atrage atentia ca asemenea lucru este greu de pus in practica.

"Deocamdata sunt de parere ca presedintele trebuie ales de Congres, iar echipa propusa de acesta sa fie votata de Consiliul National", spune Mitrea.

In ceea ce priveste propunerea lui Ponta de infiintare a unei Conventii anuale care sa dezbata si sa actualizeze obiectivele si directiile fundamentale ale partidului si care sa acorde un vot de incredere conducerii, Mitrea spune ca asemenea reuniuni anuale faceau parte, in trecut, din modul de lucru al PSD-ului.

Despre ideea introducerii unui sistem de resurse umane tip "Mapa profesionala", care sa cuprinda experienta profesionala a fiecarui candidat al PSD la o functie publica, Mitrea spune ca este nevoie sa existe o selectie dupa un set de criterii unanim acceptate. "Din pacate, sub conducerea lui Mircea Geoana, acest sistem a fost inlocuit cu unul de pile si relatii", scrie social-democratul.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one