Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mircea Geoana: Catalin Voicu nu prezinta pericol social, graba de a-l trimite in arest e suspecta

15-martie-2010

P

resedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat miercuri seara ca i se pare suspecta "graba" cu care se doreste arestarea colegului sau de partid, senatorul PSD Catalin Voicu, in conditiile in care acesta nu ar reprezenta un pericol social, relateaza Agerpres.

"E o decizie pe care PSD o va analiza. Personal, cred ca aceasta graba de a trimite in arest pe cineva in conditiile in care nu reprezinta un pericol social mi se pare suspecta. Este o situatie inedita", a afirmat Geoana.

El a confirmat ca a primit cererea Ministerului Justitiei referitoare la incuviintarea arestarii preventive a senatorului social-democrat Catalin Voicu.

"Le-am incredintat spre buna pastrare, in conditii de securitate si secretizare, pentru ca ne-au venit sigilate de la Ministerul Justitiei", a comentat presedintele Senatului.

Potrivit Regulamentului, in maximum 20 de zile plenul Senatului trebuie sa se pronunte asupra cererii de arestare a lui Catalin Voicu.

Declaratia lui Mircea Geoana vine in contextul in care, joi, o informatie aparuta intr-un cotidian relata ca Marian Vanghelie, Catalin Voicu si Mircea Geoana au avut o intilnire intr-un restaurant bucurestean. Daca Marian Vanghelie a recunoscut intilnirea, spunind insa ca Voicu nu a participat, Mircea Geoana initial a negat orice intrevedere, dupa care a admis ca a fost la restaurantul respectiv. Prima reactie a lui Geoana a fost extrem de vehementa. " O minciuna sfruntata", spus el, revenind insa asupra afirmatiilor dupa declaratia lui Vanghelie.
sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one