Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mihai Tanasescu: Il sustin pe Miron Mitrea la conducerea PSD

Mihai Tanasescu: Il sustin pe Miron Mitrea la conducerea PSD
de R.P. HotNews.ro
Joi, 28 ianuarie 2010, 17:59 Actualitate | Politic

Mihai Tanasescu a declarat ca il sustine pe Miron Mitrea la conducerea PSD. "Inainte sa fac acea declaratie am avut o discutie cu dansul. Mi-a cerut acceptul si i-am pus trei conditii: sa fie un bun roman, adica sa aiba o politica proactiva, sa aiba grija de cei cu care va colabora si sa isi formeze o echipa credibila", a explicat Tanasescu pentru NewsIn.

Reprezentantul Romaniei la Fondul Monetar International a precizat ca il sustine pe Mitrea pentru ca i-a acceptat cele trei conditii. Tanasescu a adaugat ca "daca altcineva ar fi intrebat, as fi pus aceleasi conditii si as fi raspuns la fel daca ar fi acceptat la fel de ferm".

Intrebat cu privire la o revenire in PSD, Tanasescu nu a exclus aceasta posibilitate. "Momentan am alte lucruri de indeplinit, am o misiune la FMI. In momentul in care voi termina mandatul, este posibil sa fac acest pas", a precizat el.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one