Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Melescanu - pazit sa nu tradeze

18-martie-2010

Teodor Melescanu are mai nou "coada". Pentru asta, colegii din PNL lucreaza in ture, ca sa se asigure ca nu cade la invoiala cu PD-L. De ce ar face-o? Melescanu este membru in Biroul Permanent al Senatului, unde democrat-liberalii mai au nevoie de un singur vot ca sa aprobe ordinile de zi, prin urmare iata portita inlaturarii lui Mircea Geoana - ca in plen au majoritate, cu independentii.

Dupa cum se stie, senatorul este interesat de un post la Curtea Constitutionala, unde mandatele a trei judecatori expira in iunie. PNL nu exclude ca l-ar putea nominaliza pe Melescanu, desi acesta nu este un apropiat al lui Crin Antonescu.

Daca o va face, plenul Senatului il va ajuta, iar daca nu o va face, ar putea fi propus de Traian Basescu sau de democrat-liberali. Acestia au majoritate in ambele camere, deci pot sa-si sacrifice un membru propriu pentru a-i da locul lui Melescanu. Daca PD-L joaca astfel cartile, adio, Geoana!
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one