Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Medvedev: Acordul de dezarmare nucleara START e definitivat in proportie de 95%

Medvedev: Acordul de dezarmare nucleara START e definitivat in proportie de 95%
de R.M. HotNews.ro
Duminică, 24 ianuarie 2010

Acordul ruso-american privind dezarmarea nucleara (START) este "definitivat in proportie de 95%", a declarat duminica presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de AFP.

"Negocierile se deruleaza bine, am cazut de acord asupra a 95% din chestiunile noului acord", a afirmat el. "Sunt optimist in ceea ce priveste finalizarea acordului", a adaugat el.

O noua runda de consultari ruso-americane pe marginea acordului s-a derulat joi, la Moscova, cu usile inchise, potrivit unei surse militaro-diplomatice rusesti.

Negocierile asupra tratatului START ar trebui reluate la inceputul lui februarie, a anuntat vineri ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Tratatul privind dezarmarea, pe marginea caruia delegatiile rusa si americana negociaza de peste sase luni, urmeaza sa inlocuiasca START 1, care a fost incheiat in 1991 si a iesit din vigoare in data de 5 decembrie 2009.

Presedintii Dmitri Medvedev si Barack Obama au stabilit in iulie obiectivul de a aduce numarul de focoase nucleare in intervalul 1.500-1.675 pentru fiecare dintre cei doi fosti inamici ai Razboiului Rece, iar numarul de vectori capabili sa le transporte intre 500 si 1.100.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one