Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Marko: Nu ar fi rea ideea ca UDMR să-şi asume conducerea Radioului public

Marko: Nu ar fi rea ideea ca UDMR să-şi asume conducerea Radioului public

Liderul UDMR, Marko Bela, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi rea ideea ca UDMR să îşi asume conducerea Radioului public.

El a făcut aceste declaraţii întrebat dacă este adevărată o informaţie apărută în presă, potrivt căreia PDL şi PNL au încheiat o înţelegere privind asumarea conducerii la Societatea Română de Televiziune de către un reprezentant al PDL, iar cea de la Societatea Română de Radio de către un membru al Uniunii.

"Am înţeles că ni se sugerează prin această ştire să ne mai asumăm şi noi o răspundere la una dintre aceste instituţii, dar nu avem o înţelegere făcută în acest sens. Încă nu am discutat problema televiziunii şi problema radioului. Ideea nu e rea", a precizat Marko Bela.

sursa http://www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one