Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Marian Vanghelie, denuntat de ANI la Parchet

Okazii.ro
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2 in vederea efectuarii de cercetari in cazul liderului PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, suspectat de fals in declaratii.

"Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre domnul Vanghelie Marian Daniel, Primar al Sectorului 5 (Bucuresti), a infractiunii de fals in declaratii, prevazuta si pedepsita de art. 292 din Codul Penal", se arata pe site-ul ANI.

Agentia s-a sesizat din oficiu, la data de 12 mai 2008, dupa ce au aparut in presa mai multe articole care semnalau posibila nerespectare a legii de catre Vanghelie.

"La data de 12 mai 2008, Agentia Nationala de Integritate, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 144/2007, republicata, s-a sesizat din oficiu ca urmare a publicarii unor articole de presa care semnalau posibila nerespectare de catre domnul Vanghelie Marian Daniel, in calitate de Primar al Sectorului 5 (Bucuresti), a dispozitiilor legale referitoare la completarea si depunerea declaratiilor de avere", precizeaza ANI.

Vanghelie a fost instiintat prin mandat postal de mai multe ori incepand cu luna mai a anului trecut, iar primarul a confirmat abia dupa cateva luni primirea corespondentei prin care era informat cu privire la declansarea verificarilor.

Pana in prezent, Vanghelie nu a raspuns solicitarilor si nu a transmis Agentiei Nationale de Integritate documente justificative pentru clarificarea cauzei.

"Procedura de instiintare, asa cum este prevazuta de Legea nr. 144/2007, republicata, a fost indeplinita in baza mandatelor postale din data de 12.08.2008 si, respectiv, 03.09.2008. Domnul Vanghelie Marian Daniel a confirmat la data de 05.09.2008 primirea corespondentei prin care era informat cu privire la declansarea verificarilor, respectiv asupra drepturilor sale de a lua cunostinta de actele si lucrarile dosarului, de a fi asistat sau reprezentat de avocat si de a prezenta orice elemente justificative pe care le considera necesare.

Agentia Nationala de Integritate a transmis solicitari domnului VANGHELIE MARIAN-DANIEL la data de 04.05.2009, 28.05.2009, 24.06.2009, 22.07.2009, 20.08.2009 si, respectiv, 09.10.2009, de a prezenta elementele justificative necesare solutionarii dosarului de investigatie. Domnul Vanghelie a confirmat primirea solicitarilor transmise de catre Agentia Nationala de Integritate abia la data de 05.11.2009. Pana in prezent, domnul Vanghelie nu a raspuns solicitarilor si nu a transmis Agentiei Nationale de Integritate documente justificative pentru clarificarea cauzei", mai spune ANI.

Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate au descoperit ca edilul a completat gresit declaratia de avere si de interese si a omis sa precizeze ca este asociat la mai multe societati de investitii financiare. In schimb, Vanghelie a declarat ca detine calitatea de actionar la o societate comerciala, desi documentele oficiale nu confirma acest lucru.

I.O.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one