Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Marian Sârbu a trecut la grupul independenţilor

Marian Sârbu a trecut la grupul independenţilor
1-martie-2010

Deputatul social-democrat Viorel Balcan şi-a înregistrat luni, demisia din grupul parlamentar PSD şi înscrierea în cel al PDL, în timp ce social-democratul Marian Sârbu a trecut la grupul independenţilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a anunţat luni, în plenul Camerei că cei doi deputaţi şi-au înregistrat demisiile din grupul parlamentar al PSD la Cabinetul Preşedintelui şi la Biroul Permanent al forului legislativ.

Cei doi urmează să activeze în noile grupuri parlamentare începând cu 1 martie.

Balcan a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că luni dimineaţă îşi va depune demisia din partid, întrucât nu se mai regăseşte în actuala strategie a PSD şi nici în cea a conducerii organizaţiei PSD Brăila.

Premierul Emil Boc a respins, duminică, ipoteza cooptării în Guvern a foştilor membri PSD Cristian Diaconescu şi Marian Sârbu, susţinând că Executivul nu îşi va schimba componenţa actuală şi toţi miniştrii în exerciţiu vor rămâne în funcţie, fără să fie luată în calcul o remaniere guvernamentală.

Cea mai recentă afiliere la grupul independenţilor este a lui Marian Sârbu, care şi-a anunţat vineri demisia din PSD.

Liderul coordonator al grupului parlamentarilor independenţi, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că prietenul său Marian Sârbu va avea un rol foarte important în construcţia politică de centru-stânga pe care o au în vedere.

Fostul vicepreşedinte al PSD Marian Sârbu, dorit de Traian Băsescu, la finele lui 2009, pentru portofoliul Muncii, este cel de-al 28-lea parlamentar al grupului deputaţilor şi senatorilor independenţi, care se apropie, astfel, de numărul parlamentarilor UDMR.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one