Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Marea „Famiglia“ de la Primăria Iaşi (partea a II-a)

Marea „Famiglia“ de la Primăria Iaşi (partea a II-a)
12-feb-2010

Scris de Nicolae Bucur
Reacţiile cititorilor ziarului „Curentul“ la articolul precedent, publicat ieri de către cotidianul nostru, ne-a determinat să „săpăm“ şi mai mult în căutarea adevărului despre afacerea cu iz familial ce se desfăşoară sub oblăduirea şi cu consimţământul edilului PSD, Gheorghe Nichita, la Primăria Iaşilor.Dacă la lista prezentată ieri de circa 106 persoane cu nume similare, angajate la această instituţie publică, purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, Andrei Trofor, ne-a replicat că multe dintre acestea sunt doar coincidenţe de nume şi trebuie să verifice aceste informaţii, astăzi, „Curentul“ doreşte să vină în ajutorul acestui funcţionar public şi să îi ofere sprijin la investigarea nepotismului de la cea mai mare şi bogată primărie din inima Moldovei. În urma cercetărilor făcute, am reuşit să găsim nu mai puţin de 11 perechi de soţi/ soţii, mame/fiice etc. Astfel, la Direcţia de Evidenţa Populaţiei, mama Mihăilă Rodica o supervizează pe fiica sa, Rusu Oana Mădălina. La rândul lui, Sălceanu Gheorghe (şef la biroul Cadastru) nu o scapă din ochi nici măcar la serviciu pe soţia sa, doamna Sălceanu Luminiţa. Ca o bună soră ce se află, doamna Luminiţa nu putea declanşa un război fratricid în familia sa, aşa că i-a adus sub aripa sa, la marea familie de la primărie, şi pe fraţii săi Bulgaru Eduard şi Bulgaru Cristi, care se ocupă, probabil, de amenajarea şi întreţinerea parcului Copou, în cadrul Direcţiei Spaţii Verzi. Ca o scenă desprinsă din povestioara cu tâlc „Puiu“ de Alexandru Brătescu Voineşti, doamna Puiu Teodora (şefă Financiar - Direcţia Economică) are grijă de fiul său, Puiu Adrian, de la Serviciul Administrativ. Nu în ultimul rând, am dori să semnalăm povestea de dragoste, e adevărat transformată în căsătorie, a şoferului secretarului Consiliului Local, Morăraşu Marius, şi secretara de la Urbanism, Morăraşu Lucia. În final, am dori să vă lăsăm şi pe dumneavoastră, cititorii, să dezlegaţi enigma „cuibuşorului de cumetrii“ de la Primăria Iaşi, conform anexei pe care o vom ataşa.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one