Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mai mulţi parlamentari PSD, pregătiţi să treacă la grupul independenţilor

Mai mulţi parlamentari PSD, pregătiţi să treacă la grupul independenţilor
18-feb-2010

Vicepreşedintele PSD Ion Stan a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, că la grupul parlamentar al PSD circulă o listă cu deputaţi şi senatori social-democraţi care ar urma să treacă la grupul independenţilor.

"Are multe nume sonore. Ar pune grupurile parlamentare din partid într-o situaţie delicată, pentru că plecarea unui număr important de parlamentari ar duce şi la scăderea importanţei grupului în cele două Camere. I-am rugat pe colegi să reflecteze, că după 20 februarie va exista PSD, nu trebuie să ne clătinăm la fiecare vânt pe care unii îl consideră tsunami", a declarat Ion Stan, miercuri seară, la conferinţa organizată la încheierea conferinţei judeţene a PSD Dâmboviţa.

Stan, vicepreşedinte PSD şi preşedinte al PSD Damboviţa, nu a dorit să nominalizeze deputaţii şi senatorii social-democraţi care s-ar afla pe acea listă. El a mai spus că i s-a propus să fie trecut pe acea listă, dar a refuzat, susţinând totodată că aceasta conţine nume de parlamentari nemulţumiţi de modul de organizare a Congresului din 20 februarie.

"Sunt hotărât să nu plec din partid. Circulă în grupul nostru parlamentar o listă cu parlamentari care să treacă la grupul independenţilor. Nu cred că după 16 ani de apartenenţă la acest partid eu să aleg drumul plecării spre independenţi sau spre alte partide, la fel cum cred că nici colegii noştri, cei care sunt dezamăgiţi de încercările unor lideri ai partidului de a privatiza partidul , sunt dispuşi să plece la alte partide. Am ales lupta în interiorul acestui partid. Mi-aş fi dorit să mă angajez în luptă vizavi de adversarul nostru politic PDL şi guvernul care conduce România spre dezastru acum, dar din păcate luptele interne sunt cele care domină acţiunea politică a PSD", a mai spus Stan.

Ion Stan a precizat că nu intenţionează să candideze la vreo funcţie în partid în cazul în care se păstrează varianta candidaturii pe liste, deoarece a văzut "degringolada" din partid.

"Nu voi intra în niciuna dintre echipele respective. În măsura în care alegerile vor fi făcute după Statutul actual, cu posibilitatea exercitării unui vot individual pe funcţii, mă voi sfătui cu colegii", a completat Ion
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one