Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lucian Croitoru ar accepta o nouă propunere pentru funcţia de premier

19 aprilie 2010

Lucian Croitoru, nominalizat premier de Traian Băsescu în toamna anului trecut, dar respins de Parlament, ar accepta o nouă propunere pentru aceeaşi funcţie. Cu o singură condiţie: să există aceleaşi premise politice ca în 2009.

"Dacă s-ar dovedi că, în condiţii excepţionale, sunt printre puţinele soluţii, aş accepta", a spus Croitoru, întrebat la emisiunea "După 20 de ani", difuzată ieri de Pro TV, dacă ar exista posibilitatea să încerce să formeze un guvern.
Consilierul guvernatorului BNR a recunoscut că se întâlneşte, "din când în când", "nu frecvent", cu preşedintele Traian Băsescu.
Sfătuitorul lui Băsescu
Întrebat dacă preşedintele îi solicită părerea, Croitoru a afirmat: "De câte ori întreabă răspund. Cred că în problemele în care ne-am înţeles a ţinut cont de părerile mele", a arătat el, citat de Mediafax.
Croitoru a subliniat că nu întenţionează să intre în politică. "Sunt obişnuit să gândeasc lucrurile în mod coerent, iar în clasa politică românească este foarte greu de menţinut coerenţa", a completat Lucian Croitoru.
În timpul crizei politice din octombrie 2009, preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat premier pe Lucian Croitoru, dar acesta a fost respins de Parlament.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one