Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Johannis mareste salariile la primaria din Sibiu

29 mai 2010

Aproape 150 de angajati din cadrul primariei municipiului Sibiu vor avea salarii mai mari de luna viitoare. Secretarul Dorin Nistor primeste cei mai multi bani, peste 1.300 de lei in plus.

Consiliul Local al Municipiului Sibiu a aprobat in sedinta ordinara de vineri de la amiaza, un proiect de hotarare prin care functionarii din Primarie vor beneficia de acordarea de suplimente salariale.

Reprezentantii municipalitatii spun ca este vorba de fapt de o reglementare in baza legii 330 si ca si alte autoritati locale publice au aplicat metoda de acordare a suplimentelor salariale.

"Cand a aparut legea salarizarii unice a aparut o problema, in sensul ca unele salarii scadeau mult, iar Guvernul a decis atunci ca nimeni nu va castiga mai putin decat in decembrie 2009. Tocmai din aceasta cauza proiectul va fi aprobat. Este perfect normal ca angajatilor carora le scad salariile sa le fie acordate aceste suplimente", a spus Johannis, citat de Adevarul.

Directorii serviciilor din primarie primesc 641 de lei in plus la salariu, in timp ce adjunctii lor primesc 597 de lei.

Sefii de birou vor avea chenzina mai mare cu 534 de lei, iar inspectorii de la serviciile subordonate primesc si ei un supliment de 427 de lei.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one