Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Iliescu s-a interesat de dosarul Voicu

24 martie 2010

Opinia publica nu banuieste nici pe departe cata zbatere traverseaza in aceste zile Partidul Social Democrat. Cel putin asa se zice prin zona pesedistilor, care-si simt genunchii tare moi din cauza dosarului Voicu.

Inclusiv Ion Iliescu cel sarac si cinstit este ingrijorat. Dar nu pentru ca se teme sa nu-l dea in gat senatorul ca a furat si domnia sa curent, ci deoarece a realizat ca daca se rostogoleste, bulgarele rade mare parte din ce pastoreste spiritual.

Niste nenea ne-au soptit ca Iliescu a cerut in ultimele zile lamuriri suplimentare, a avut discutii despre dosar, a pus intrebari, si a incercat sa anticipeze catastrofa. Mai ales ca se aude ca Voicu i-ar fi cerut sfatul.

Insa dupa ce a analizat piesele si a consultat astrele, Ion Iliescu i-ar fi raspuns ca nu poate sa-l ajute cu nimica. De unde deducem ca astrele i-au transmis ceva nasol.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one