Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Gabriel Oprea: Noul partid are deja 7 la suta in sondaje

20 martie 2010

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei este cotata cu 7 procente in preferintele electoratului, sustine ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, unul dintre liderii viitoarei formatiuni politice.

Prezent la Piatra Neamt pentru a discuta probleme de natura administrativa cu autoritatile locale, Gabriel Oprea s-a intalnit si cu grupul de initiativa al UNPR din judet, care a reusit sa stranga aproape 14.000 semnaturi pentru infiintarea partidului.

In programul politic al acestui nou partid se afirma ca PSD a esuat in demersul sau de a reprezenta electoratul de stanga, de aceea UNPR isi propune sa preia acest rol.

"Politicile de stanga moderne nu sunt reprezentate in Romania de nicio formatiune politica. In prezent, discursul si practica politica de stanga, promovate de PSD, prelungesc saracia si slabesc statul, fiind nereformate si tributare unei viziuni conservatoare. Esecul stangii reprezentate de PSD a determinat, in mod paradoxal, intr-o tara cu o populatie majoritar de stanga, atat o dominatie politica a dreptei, cat si un pesimism grav: tot mai multi romani considera astazi ca viata copiilor lor va fi cu mult mai grea si mai nesigura" se sustine in programul UNPR ( vezi documentul in format .pdf atasat sub foto)

Conform documentului, UNPR isi propune cinci proiecte fundamentale pentru construirea statului activ si a guvernarii inteligente: "O democratie profunda si coerenta, statul progresist in slujba cetateanului, dezvoltarea, valorificarea si protejarea capitalul uman, oportunitati economice pentru toti si energie curata intr-un mediu sanatos".

"UNPR se adreseaza tinerilor, care au nevoie de indrumare la inceput de viata, familiilor tinere, care au nevoie de sprijin pentru a-si creste copiii si a se realiza din punct de vedere profesional, generatiilor active pentru care statul nereformat este adesea un obstacol in implinirea personala si generatiilor care, in cursul vietii active, au contribuit la constructia acestei tari si au, acum, nevoie de sustinere pentru o viata decenta", se mai arata in programul noii formatiuni politice.

Potrivit documentelor de infiintare a noului partid, depuse vineri la Tribunalul Bucuresti, structura de conducere a UNPR va fi formata dintr-un presedinte, un presedinte executiv, un secretar general, opt vicepresedinti si un presedinte de onoare.

Sigla este compusa din initialele partidului asezate pe un scut, in fata unei acvile care tine in cioc o cruce. Culorile formatiunii vor fi alb si rosu, culorile socialistilor europeni.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one