Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Gabriel Berca a demisionat din PNL

6 aprilie 2010


Okazii.ro
Senatorul liberal Gabriel Berca a demisionat marti din partid, de la filiala din Bacau. Berca va trece la PD-L si a tinut sa precizeze ca nu este vorba de "oportunism".

"Sunt de mai multa vreme o serie de lucruri in neregula. Am luat aceasta decizie cu multa tristete. Din pacate PNL nu a mai avut nevoie de mine, ma refer la organizatia judeteana Bacau.

Plec din partid pt ca nu ma mai pot manifesta acolo... nu au mai fost luate in considerare opiniile mele. Alaturi de mine a plecat si deputatul Mihai Banu (foto), dar decizia acestuia nu are nicio legatura cu plecarea mea", si-a motivat Berca demisia.

Mihai Banu a declarat la randul sau ca in PNL s-au creat premisele plecarii din partid.

Berca a declarat ca decizia sa vine dupa cateva luni. El a avut o scurta discutie cu liderul PNL Crin Antonescu, vinerea trecuta, si a spus ca partidul a tratat cu indiferenta ce se intampla cu organizatiile locale.

"Am avut o colaborare foarte buna si m-am manifestat asa cum trebuia in partid. Cred ca atunci cand trebuie sa faci politica nu trebuie facut in functie de interese", a declarat Berca la Realitatea Tv.

Gabriel Berca a mai spus ca in ultimele doua saptamani a negociat intrarea in PD-L cu Vasile Blaga si Gheorghe Flutur. "Plecarea mea din PNL s-a datorat dorintei celor de la Bacau de a renunta la oameni care au creat o anumita vizibilitate, si nu celor de la PD-L".

Zvonuri privind plecarea lui Berca din PNL au existat si la sfarsitul lui februarie.

Gabriel Berca a fost prefect al judetului Bacau intre 2005 si 2008 si secretar de stat si secretar general al Guvernului in 2008.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one