Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Fost secretar de stat devenit milionar in euro din imobiliare

25 mai 2010

Ioan Bejan, fost secretar de stat in Ministerul Economiei si actual consultant in imobiliare, a vandut pe Bursa la sfarsitul saptamanii trecute un pachet de 20% din actiunile firmei imobiliare Concordia A 4 Bucuresti (COLI) pe care a incasat suma de 16,8 milioane de lei (4 milioane de euro).

Omul de afaceri si-a multiplicat de 44 de ori banii investiti la firma imobiliara, dupa ce la finele anului 2005 el cumparase respectivul pachet cu suma de numai 382.000 de lei (105.000 de euro), respectiv un pret de 2,1 lei/actiune. Ioan Bejan este in prezent asociat la firma de consultanta GreenMax Capital Advisors, iar in perioada martie - noiembrie 2009 a ocupat functia de secretar de stat in Ministerul Economiei. In trecut a mai fost si director de dezvoltare la Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Cumparatorii participatiei sunt doua vehicule de investitii, respectiv Pazona Limited din Insulele Belize, care a achizitionat 14,91% din actiunile Concordia A 4, si firma Wardino Management Limited Nicosia din Cipru, care a achizitionat 5,07% din actiunile firmei imobiliare.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one