Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Florin Calinescu, varianta cea mai probabila pentru sefia TVR

Florin Calinescu, varianta cea mai probabila pentru sefia TVR
28-feb-2010

Democrat-liberalii intentioneaza sa-l propuna pe actorul Florin Calinescu pentru postul de presedinte-director general al TVR, acesta analizand inca oferta in asteptarea derularii procedurilor oficiale de numire a noii conduceri a televiziunii publice.

Conform unor surse din PD-L, decizia de sustinere a lui Florin Calinescu pentru acest post a fost luata la Poiana Brasov de cativa lideri ai partidului, cu ocazia Colegiului Director care a precedat inceperea sesiunii parlamentare. Desi nu este singura varianta, Calinescu este prima optiune a demcorat-liberalilor, in conditiile in care partidele din coalitie au convenit ca seful de la TVR sa fie propus de catre PD-L, iar cel al radioului de catre UDMR.

Florin Calinescu: E simplu sa readuci TVR la ce ar trebui sa fie - BBC

Calinescu a confirmat faptul ca a primit o oferta, dar a precizat ca inca nu a luat o decizie.

"Mi s-a propus acest lucru de catre un factor politic din conducerea PDL, dar mai reflectez asupra acestui subiect, in paralel cu derularea procedurilor oficiale care pot dura mai mult. Pana cand voi fi chemat oficial la audieri in comisiile de cultura ale Parlamentului, mai dureaza si am timp sa ma gandesc.

Daca era o televiziune privata, se rezolva in trei minute intr-o discutie cu patronul, dar aici vorbim de o televiziune de stat si lucrurile astea cer timp", a declarat Florin Calinescu.

Numirea lui Calinescu se va face pe baza actualei legi de functionare a SRR si SRTv, proiectul de modificare a acesteia, in sensul depolitizarii Consiliuliului de Administratie, initiat de catre Raluca Turcan (PD-L), presedintele Comisiei de cultura, arte si mass-media din Camera Deputatilor, avand sanse minime sa fie adoptat.

Florin Calinescu: Mass-media inseamna pitici porno si brailence

Partidele din coalitia de guvernamant, PD-L si UDMR, nu au ajuns la o pozitie comuna privind sustinerea proiectului, UDMR ponuntandu-se pentru mentinerea actualei legi care reglementeaza activitatea celor doua institutii media aflate in proprietatea statului.

"Sunt putine sanse ca legea sa fie adoptata pentru ca UDMR nu vrea sa sustina proiectul, iar numirile la TVR si radio sa se faca pe legea veche", au declarat surse democrat-liberale
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one