Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Fitch: Guvernul Boc va scăpa de moţiunea de cenzură

11 iunie 2010

Guvernul Boc va trece săptămâna viitoare de votul de încredere, spune şeful Fitch Ratings în Europa emergentă, Ed Parker. Acesta a subliniat că implementarea măsurilor de austeritate este critică pentru rating şi pentru acordul cu Fondul Monetar Internaţional, potrivit Realitatea.net. Totuşi, spune Parker, politica din România nu este deloc previzibilă şi ar putea exista surprize săptămâna viitoare.

Reducerea deficitului bugetar este un factor cheie pentru îmbunătăţirea rating-ului suveran al României la Fitch, aflat în prezent la dublu B plus, cu o treaptă sub pragul de "investment grade", spune Parker. "Într-o manieră eufemistică, cred că i-am putea descrie pe politicienii români drept pragmatici, cu o loialitate care poate fi fluidă" spune Parker, citat de money.ro.
sursa :http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one