Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Expert rus: Interceptoarele din Romania ameninta securitatea Rusiei

Expert rus: Interceptoarele din Romania ameninta securitatea Rusiei. Rachetele SM-3 ne reduc sensibil capacitatea de intimidare nucleara
de Olga Popescu HotNews.ro
Vineri, 5 februarie 2010, 14:28 Actualitate | Esenţial

Planurile de amplasare in Romania a rachetelor de interceptare, care fac parte din scutul european al sistemului global de aparare aeriana al SUA, reprezinta o reala amenintare la adresa securitatii Rusiei, a declarat, pentru RIA novosti, redactorul sef al revistei 'Aparare nationala', colonelul Igor Korotcenia.

"Este vorba de instalarea in Romania, pana in 2015, a variantei terestre a sistemului care presupune folosirea noilor rachete SM-3 (standard missile). Fara indoiala, arma este capabila sa reduca intr-o masura considerabila capacitatea Rusiei din sfera intimidarii nucleare", a explicat ofiterul rus.

Potrivit afirmatiilor sale, rachetele SM-3 pot, in virtutea programului de modernizare si perfectionare TTX, sa intercepteze si sa distruga rachetele balistice intercontinentale rusesti in faza primara a traiectoriei de zbor.

Korotcenia a amintit ca Pentagonul analizeaza posibilitatea deplasarii in Marile Baltica, Neagra si Barents a navelor de lupta ale flotei militare americane, dotate cu acelasi sistem de rachete. "In cazul amplasarii in Romania a elementelor americane ale scutului global de aparare aeriana, Rusia trebuie, drept raspuns, sa anunte ca aceste noi puncte vor fi privite drept tinte principale de atac pentru sistemele de rachete rusesti", a avertizat expertul.

El a subliniat ca elita politica militara a Rusiei trebuie sa dea clar de inteles ca Rusia nu va lasa fara raspuns decizia SUA de a amplasa elemente ale scutului pe teritoriul ei, transmite RIA Novosti.

'Rusia trebuie sa intareasca potentialul de lupta al Flotei din Marea Neagra'

In contextul noilor planuri americane privind scutul antiracheta, Rusia trebuie sa intareasca potentialul de lupta al Flotei din Marea Neagra, a declarat, pentru postul de radio Eho Mosckvy, seful Statutului major general al marinei militare a Rusiei, Viktor Kravcenko.

Potrivit spuselor sale, daca rachetele americane vor fi instalate pe teritoriul Romaniei si in apele Marii Negre, acest lucru va conduce la o modificare a echilibrului de forte din regiune, si nu in favoarea Rusiei.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one