Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

TABLETA TV: Trecu vremea mogulilor?

13 aug 2010

Autor: Mircea Marian

Sub titlul "Marea împăcare", Realitatea TV ne-a anunţat că va aduce în acelaşi studio tânărul cuplu, aflat în prag de divorţ, Ponta&Antonescu.

Asta la doar câteva ore după ce Dan Voiculescu aranjase o mediere între cei doi, în biroul său de la Senat.

Nu trebuie să fii prea subtil ca să prinzi mesajul: noi, subsemnaţii moguli Vîntu şi Voiculescu , am refăcut unitatea opoziţiei anti-Băsescu. Numai că Antonescu a venit la talk-show cu întârziere, iar Ponta a plecat după 35 de minute, declarând ritos: "Eu nu sunt Mircea Geoană!".

Care va să zică, el nu merge să se relaxeze la SPA-ul lui Vîntu. Sună periculos.


Dar să-l şi credem? Dacă mogulii nu mai patronează show-uri cu lideri PSD, atunci cine?
sursa :www.evz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one