Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Emil Boc: "Vosganian e groparul crizei economice"

13 aug 2010

Emil Boc: "Vosganian e groparul crizei economice"

Autor: Marinela Raţă

Premierul Emil Boc l-a criticat, aseară, într-un interviu la TVR, pe fostul ministru al Economiei şi Finanţelor, liberalul Varujan Vosganian, pentru că ar fi provocat deficite economice prin majorarea artificială a salariilor şi pensiilor în anul 2008.

"Nu pot să spun că nu sunt extrem de deranjat să-l văd pe domnul Vosganian dându-ne lecţii de economie, astăzi, în timp ce dumnealui este groparul crizei economice româneşti în materia deficitelor structurale. A fost acela care a validat, prin semnătura lui, dezechilibrele structurale de la salarii şi pensii, ştiind că pentru anii viitori nu vor fi resurse financiare să plătească la acelaşi nivel salariile şi pensiile", a afirmat Emil Boc, la postul public de televiziune, citat de Agerpres.  


Şeful Executivului i-a reproşat lui Vosganian că a majorat salariile şi pensiile doar pentru a satisface interesul electoral al social-democraţilor şi liberalilor, în contextul alegerilor parlamentare din 2008.

"A acceptat dublarea sau triplarea lor uneori doar pentru a satisface interesele electorale ale PNL şi PSD din 2008", a mai spus Emil Boc despre senatorul liberal.

sursa :www.evz.ro

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one