Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Emil Boc: Proiectul noii legi a pensiilor ar putea fi inaintat Parlamentului in februarie

Emil Boc: Proiectul noii legi a pensiilor ar putea fi inaintat Parlamentului in februarie
de Alina Neagu HotNews.ro
Marţi, 2 februarie 2010

Proiectul noii legi a pensiilor ar putea fi inaintat Parlamentului chiar luna aceasta, pentru a putea fi aprobat in aceasta sesiune parlamentara, a anuntat, marti, premierul Emil Boc. "Trebuie sa gasim cea mai buna formula, din punct de vedere financiar, pentru ca pensiile sa poata fi platite in continuare in Romania", a afirmat primul ministru.

In plus, Emil Boc i-a indemnat pe fermierii romani sa solicite fonduri europene. "Am decis personal sa fac o vizita la autoritatile de management si sa vad cum se solutioneaza dosarele depuse, din perspectiva procedurilor", a afirmat primul ministru, amenintand cu sanctiuni dure acolo unde solutionarea dosarelor intarzie in mod nejustificat.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one