Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Elena Udrea vrea sa o dea in judecata pe Lia Olguta Vasilescu

4-martie-2010

inistrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca o va da in judecata pe senatoarea PSD Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a spus ca ministrul ar fi in spatele arestarii primarului Craiovei, Antonie Solomon.

"Este indamisibil sa ma implici intr-o astfel de poveste - si doamna vasilescu este persoana publica si senator - fara sa ai un minim de dovezi, totul se bazeaza pe supozitiile dansei", a declarat Elena Udrea, contactata telefonic de Realitatea TV.

Lia Olguta Vasilescu a acuzat-o pe ministru ca o firma cu care are legaturi ar avea interese in Craiova, iar dupa ce primarul Antonie Solomon nu a cooperat cu aceasta firma si a dat contracte altor societati comerciale, acesta ar fi fost arestat pentru fapte comise in urma cu patru ani. Vasilescu a spus ca aceste lucruri ar fi cunoscute de jurnalistii din Craiova, dar si de membrii PD-L.

Elena Udrea a dezmintit informatiile, spunand ca nu este actionar la firma la care se referea Lia Olguta Vasilescu.

"Cred ca este corect fata de public si fata de mine sa spun ca nu activez si n-am niciun fel de actiuni in domeniul constructiilor, am calcat in Craiova doar cu ocazii oficiale. Este inadmisibil sa se foloseasca astfel de supozitii intr-o situatie extrem de grava. O s-o dau in judecata pe doamna Lia Olguta Vasilescu", a declarat Udrea.

Primarul Craiovei a primit miercuri mandat de arestare pentru 29 de zile, fiind acuzat de luare de mita, fals intelectual si uz de fals.

Dosarul in care Solomon este cercetat vizeaza eliberarea unei autorizatii de constructie pentru un supermarket, eliberata pentru omul de afaceri Cornel Penescu, care ar fi dat mita 50.000 de euro. Primarul sustine ca nu este vinovat de nimic si a precizat ca se va supune verificarilor venite din partea institutiilor abilitate ale statului.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one